Ezüst èkszerbe mennyire èrdemes befektetni?
Ékszerbe nem szoktak befektetni a hozzáértő emberek, mert eleve az ékszernek van egy előállítási költsége, továbbá az ezüst mint befektetés áfa köteles ha jól tudom. Illetve az ezüst színe idővel sötétedik.
Ettől függetlenül szeretem az ezüstöt, nekem is van nyakláncom ami ezüst, de nem befektetésnek vásároltam.
Inkább menj el kapálni, azhal pénzt is keresni.
Milyen dologtalan ez a mai fiatalság...
Köszönöm szèpen a vàlaszokat! Elnèzèst, hogy kèsőn reagàlok, de a kapàlàs ès egyèb kerti munkàlatok miatt nem volt hamarabb időm - no, az utolsò kedves vàlaszadò jòl bele-, illetve mellètrafàlt.. :))) Bàr valahogy nekem nem a jòindulat sugàrzik a vàlaszàbòl, tanàcsàbòl, de őszintèn ès igazul kifejtette a vèlemènyèt, amivel teljesen egyet tudok èrteni -mèg ha nem is az volt a kèrdèsem, mivel tudnèk pènzt csinàlni-, hisz a föld kapàval ès kèt kèzzel valò megmunkàlàsàbòl szèpen megtömheti az ember a zsebèt - èn is ezt teszem.
Ìgy utòlag ràjöttem, hogy nem jòl tettem fel a kèrdèst, mert nem a "befektetès" szò a legmegfelelőbb arra, amièrt ezüstre vàltom a pènzem, mivel nem nyerèszkedni akarok rajta, csak valami èrtèk- ès időtàllò, meg esztètikailag örömöt okozò dologra költeni a jövedelmem azon rèszèt, ami nem mindennapi betevőre, rezsire, egyebekre megy el, ès ami az unokàimnak sem lesz èrtèktelen szemèt, mintha mondjuk kütyüket vagy cipőket/tàskàkat/ruhàkat vàsàrolnèk, amik előbb-utòbb a Föld szemètèt sokasìtanàk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!