Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Forex robot fejlesztés?

Forex robot fejlesztés?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A kérdésem olyan emberhez (/emberekhez) szólna, aki(/akik) aktívan használ forex robotot és főleg saját maga írta. (az sem baj, ha nem)

Kezdő vagyok a témában, informatikus végzettséggel. A kérdésem az lenne, hogy mennyire problémás az üzemeltetése, mivel azért írnék botot, mert nincs időm munka mellett karbantartani. Illetve itt

pontosan milyen karbantartásokra kell gondolni egyáltalán?

Amire gondoltam az egy skalpoló robot pl. BTCUSD-n. A következő youtube csatornán található indikátorok alapján működne: (Daily Investments) ( https://www.youtube.com/channel/UCOqC1IDkQMaytFBMCS38_zw)

Elsősorban EMA + Engulfing/morning star, evening star/átölelő gyertya. Ha ez igy működne demo számlán, akkor mennék tovább a komolyabbak felé, rsi, hull, qqe mod, stb., esetleg vumanchu, ha sikerülne átforgatni a tradingview-es pine kódot mq14-be.

Sok helyen olvasom, hogy egy forex robot hosszú távon biztosan nem hoz profitot, lehet, hogy rövid időn belül hasznot hoz, de hosszú távon semmiképpen. Ez miért lehet? Csak mert pl. robot nélkül is

indikátor alapján is döntök, akkor miért nem lehetne, hogy robot szálljon be? Miért nem mehet ez hosszútávon? Mi okozza azt, hogy egy idő után elveszíti az ember összes pénzét, ahogy ezt sok helyen olvasni?

Illetve milyen biztonsági funckiokat lehetne bele építeni, amivel ezt ki lehetne küszöbölni?

A már említett youtube csatornán az emberke visszateszteli és ilyen 60% körüli a hatékonyság, ami azért nem annyira rossz. Ezért is gondoltam, hogy ezt beforgatnám mq14-be és futna automatikusan.

Igazából tapasztalatok érdekelnének olyan emberektől, akik használnak botokat. Bármilyen válasz/vélemény érdekel, köszönöm!

2022. ápr. 28. 12:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!