Miért nő ilyen mértékben ilyen gyorsan a tej ára?
Figyelt kérdés
Laktózérzékeny vagyok, ezért laktózmentes tejet fogyasztok.
Ma bementem a Spar-ba, hogy vegyek egy liter laktózmentes Spar márkájú tejet, mert drágálottam a Lidl-ben kaphatót.
A Sparban egy hete 319 forint volt a sima Spar márkájú 1.5%-os. Ma 519 forintért vehettem volna meg (!)- nagyon megdöbbentem.
Ennyiért nem vettem meg, - helyette hazafelé beugrottam a Lidl-be, hogy akkor ott mégiscsak megveszem. Tegnap előtt 359 forint volt. Ugyanaz a tej (Lidl saját márka) ma 389 forint (!)
2022. ápr. 27. 22:07
1/6 A kérdező kommentje:
Illetve a másik kérdés, ami felmerült bennem: meddig emelkedik? Mi lesz a vége? 899 forint 2 hónap múlva?
2022. ápr. 27. 22:08
2/6 anonim 

válasza:

Akar annyi is lehet, ha elegen megveszik azon az aron.
Hogy miert emelkedik az ar? Egyszeru, azert mert mindennek emelkedik az ara...
3/6 A kérdező kommentje:
Ilyen gyorsan ilyen mértékben talán nem mindennek.
2022. ápr. 27. 22:20
4/6 anonim 

válasza:

Benzin ára emelkedik
Forint gyengül
Ez kb elég is.
5/6 anonim 

válasza:

Van tejiparban dolgozó ismerősünk, fog még drágulni. Drágább a takarmányozás, vagyis az állattartás, drágább a szállítmányozás, emelkedett a bérminimum és kész. Itt az eredmény. Nem csak a tejre (lesz) igaz ez.
6/6 anonim 

válasza:

Bizonyos termékekre ugye kormányzati árstop van, így hát, hogy ne legyen veszteséges a bolt működése, az árstopba nem tartozó termékeket drágítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!