Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Elon Musk 43Mrd dollárért...

Elon Musk 43Mrd dollárért megvette a Twittert, én meg ingyen letöltöttem?

Figyelt kérdés
Ki az okosabb…
2022. ápr. 26. 00:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Elon Musk nem hinném feltétlenül, hogy a profit megtérülés szempontjából vásárolta meg a Twittert.
2022. ápr. 26. 11:48
 12/19 anonim ***** válasza:
50%
Humor kategória
2022. ápr. 26. 12:28
 13/19 Hintalow ***** válasza:
100%
Jól van Pistike, nincs is kocka fejed... 😁
2022. ápr. 26. 12:36
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vette még meg. A Twitter csak elfogadta a 43 milliard dollar ajánlatot. Itt még a kifizetés és főleg a papírmunka, tőzsdefelügyelet engedélyek és egyéb más szükséges intézkedések nem történtek meg.
2022. ápr. 27. 08:27
 15/19 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem feltétlenül azért tette. Arra számít(ott) hogy a neve ér annyit, hogy felhajtja a részvények árát. Ugyanezt csinálta a Bitcoinnnal is.

Szerintem az a faszi egy egyszemélyes piramisjáték.

2022. ápr. 27. 14:13
 16/19 anonim ***** válasza:

#15 azt kétlem. Jelen pillanatban azt nyilatkozta, hogy semmilyen sponzorációt vagy reklámozást nem engedne meg a Twitteren. Ami azért vicces, mert a Twittert legalább 80% pont ezek tartják el.

Nem mint ha elhinném egy szavát is Musk nak, de jelen pillanatban ez a zene szól tőle.

2022. ápr. 27. 17:32
 17/19 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=x0lycTTzA38&ab_channel=MSNBC

1:00 tol fog errol szolni, hogy mi mindent jelentett ki ezzel kapcsolatban.

Mellesleg azt azért hozzá teszem, hogy hitelből szeretné megvenni és hitel fedezetnek meg TESLA részvényeket szeretne adni (megint) a bankoknak.

2022. ápr. 27. 17:39
 18/19 anonim ***** válasza:
49%

Amit csinál, az engem leginkább az ENRON-ra emlékeztet.

2022. ápr. 27. 17:45
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem fog megelégedni töredék szavazati joggal, döntő tulajdont akar. Első dolga lesz kiirtani a platformról a tinédzsert, aki leleplezte az ő magánrepülőjének az útjait, és aki kiröhögte őt az 5ezer dollárjával.

A második lépése Trump és a többiek visszaengedése.

A harmadik lépése olyan hatalom kiépitése, ami a kezébe tesz ma még elképzelhetetlennek tűnő dolgokat.

Szerencsére elnök nem lehet, különben azt is megjátszaná.

2022. ápr. 28. 04:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!