Elon Musk 43Mrd dollárért megvette a Twittert, én meg ingyen letöltöttem?
Szerintem feltétlenül azért tette. Arra számít(ott) hogy a neve ér annyit, hogy felhajtja a részvények árát. Ugyanezt csinálta a Bitcoinnnal is.
Szerintem az a faszi egy egyszemélyes piramisjáték.
#15 azt kétlem. Jelen pillanatban azt nyilatkozta, hogy semmilyen sponzorációt vagy reklámozást nem engedne meg a Twitteren. Ami azért vicces, mert a Twittert legalább 80% pont ezek tartják el.
Nem mint ha elhinném egy szavát is Musk nak, de jelen pillanatban ez a zene szól tőle.
https://www.youtube.com/watch?v=x0lycTTzA38&ab_channel=MSNBC
1:00 tol fog errol szolni, hogy mi mindent jelentett ki ezzel kapcsolatban.
Mellesleg azt azért hozzá teszem, hogy hitelből szeretné megvenni és hitel fedezetnek meg TESLA részvényeket szeretne adni (megint) a bankoknak.
Amit csinál, az engem leginkább az ENRON-ra emlékeztet.
Nem fog megelégedni töredék szavazati joggal, döntő tulajdont akar. Első dolga lesz kiirtani a platformról a tinédzsert, aki leleplezte az ő magánrepülőjének az útjait, és aki kiröhögte őt az 5ezer dollárjával.
A második lépése Trump és a többiek visszaengedése.
A harmadik lépése olyan hatalom kiépitése, ami a kezébe tesz ma még elképzelhetetlennek tűnő dolgokat.
Szerencsére elnök nem lehet, különben azt is megjátszaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!