Elon Musk 43Mrd dollárért megvette a Twittert, én meg ingyen letöltöttem?
Figyelt kérdés
Ki az okosabb…2022. ápr. 26. 00:47
1/19 anonim válasza:
Neked egy forintot nem hoz, o meg valoszinuleg igy vagy ugy keres az uzleten. Ki az okosabb?
2/19 anonim válasza:
Majd nezd meg ezek utan a tesla mennyit emelkedik a tozsden es olvasd el ez mennyit jelent neki cegertekben. Nyilvan felhuzza a teslat is ez a hir hisz a befektetokben ez bizalmat kelt hogy Musk befekteti a penzet egy olyan dologba amit a vilagon milliard ember hasznal.
Vagy csak nezd meg hogy a Twitter a toszden csak ma 5%ot emelkedett.
3/19 A kérdező kommentje:
Tesla mondjuk ennek hírére 7%-ot esett :) lol Ezt mivel magyarázod, te nagyon h okos?
2022. ápr. 26. 01:25
4/19 anonim válasza:
Ha nem fizetsz érte az azt jelenti, hogy ott te vagy a termék amit értékesítenek. Nincsen ingyen ebéd!
5/19 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de én nem érek 43Mrd dollárt, vagyis még mindig ő járt rosszabbul.
2022. ápr. 26. 02:02
6/19 anonim válasza:
2022 januárjában volt a twitternek 206 millió aktív napi felhasználója. Ebből a döntő többség 76.9 millió Amerikából és 58.95 millió Japánból.
7/19 anonim válasza:
Kérdező, nagyon komolyan imádkozom és reménykedem abban, hogy neked nincs szavazati jogod.
9/19 anonim válasza:
10
Ellenkezőleg. A kérdező nem boomer, hanem egy kistacskó.
10/19 anonim válasza:
Az aki ezt eloszor kitalalta... Meg a tegnap delutan lattam errol egy memet, kerdezo egyediseg az nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!