Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 6 helyett 66 tételt ütött be...

6 helyett 66 tételt ütött be a pénztáros, még reklamálhatok?

Figyelt kérdés
10 napja az Auchanban vásároltunk rengeteg cuccot, tegnap nézegettem a blokkot, és azt vettem észre, hogy a 6 üveg ásványvíz helyett 66-ot ütöttek be. Lehet még tenni valamit ilyenkor? Mert ugye pénztártól való távozás után nincs reklamáció, de hogy lehetne ott átnézni tételesen, mikor fél méter hosszú volt a blokk, 43000-et fizettünk össszesen! Sokszor tapasztalok elütéseket, de ez azért már tényleg durva volt, mert nem mindegy, hogy 6 vagy 66...
2010. szept. 16. 10:51
 1/3 anonim válasza:
62%
Én jártam így, másnap még elfogadták a reklamációt.
2010. szept. 16. 11:09
 2/3 anonim ***** válasza:
48%
Hátha Neked nem tűnt fel a pénztárnál, hogy 10-szer annyit fizettél, mint kellett volna, csak 10 nap múlva, akkor meg is érdemled, hogy átvágjanak.
2010. szept. 16. 20:22
 3/3 A kérdező kommentje:
hogy tűnt volna fel, amikor 46ezret fizettem, ebből a 66 üveg ásványvíz csak 2000 Ft volt a 200 Ft helyett. A blokk fél méter hosszú, hát nem tűnt fel!
2010. szept. 17. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!