Minden banknál fontos a munkaviszony személyi kölcsön esetében?
Persze.
#1 Nekem volt Providentes hitelem, ők is kértek munkáltatói igazolást.
Gondolj bele.
Idegenként besétálsz s gondolom nem egy ezrest szeretnél kölcsönbe. Fordított esetben mire próbálnál alapozni, hogy az idegen visszaadja a kölcsön vett pénzedet?
+ez biznisz is, nem jótékonyság.
Sose értem meg minek ennyire sietni a dolgokkal. Főleg amikor kiderül mire is kell az összeg.
Nem tudom, hogy bele esel-e vagy sem az alábbi monológomba, de ha igen, érdemes elgondolkodni rajta.
Pl: telefont sok idióta vesz részletre, fizeti vissza kamatostul mondjuk 2 évig.
Eredmény:
Jelenlegi piac új készüléke ott van a kezében
+tartozás 2 évig (készülék +egyéb költségek)
Kifizeti 2 év után mindazt, az akkori időben pedig már "divatjamúlt" telefont tart a kezében.
Nos HA 2 évig várna és azt az összeget félre rakná... Vagy alapon gondolna arra, hogy rakjon félre.
Eredmény:
Kevesebbet fizet, jelenben új készüléket foghat 0 tartozással.
Az pedig kifogás: nem tud félre tenni. Nos, aki nem tud félretenni, az miből is fizetné a részletet?
Rákényszeríti magát, hogy megoldja. Holott magát kellene rávenni, hogy tudja kezelni a kis pénzét, csak nincs elég tudatosság, önkontroll.
De volt olyan ismerősöm, aki ugyan jól keresett, csak türelmetlen volt fél évet várni házújítással, berendezéssel kapcsolatban.
Csak 800ezerrel fizetett többet vissza a banknak x éven át fizetve...
Utólag bánja, főleg hogy annyival előrébb lenne az új autó megvételéhez.
Ezesetben, az emberek türelmetlensége is előny a bankoknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!