Mit gondoltok, a kormány megfogja hosszabbítani a családtámogatásokat?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 15. 21:25
11/20 anonim válasza:
Nem fogják teljesen kivezetni, de csökkenteni fogják a lehetőségeket. Már leszavaztak a gyerekgyárosok, 4 évig nem kell újabb mézesmadzag, de azért mutatni kell valamit, nehogy azt higgyék, hogy elfogyott a pénz...
12/20 anonim válasza:
11: milyen szigoru vagy a nemzeti kormánnyal.
13/20 anonim válasza:
Leszek is, amíg a drágalátos "nemzeti" kúrmány velem és a hozzám hasonló gyermektelenekkel fizetteti meg a pucér seggre 3 gyereket vállalók házát...
14/20 anonim válasza:
Figyelj legalább ez epitoipari szakikkal és vállalkozókkal jót tettek, végre jól keresnek. Mindenkinek nem adhatnak
15/20 anonim válasza:
Kérdem én, ki hajt a gazdaságnak nagyobb hasznot hosszú távon? Én, aki bőven átlag fölötti fizetésért tolom a melót, nem megyek betegszabira a gyerek miatt, nem kapok semmi kedvezményt és a nyugdíjamat is magamnak termelem ki (mert állami nyugdíj akkorra már nem lesz, gyerekem meg nincs, aki megfizetné), vagy az, aki lefial 3 gyereket minimálbérre, gyesen van 8 évig, aztán a buta kölkei munkanélküliként tengődnek majd?!
16/20 anonim válasza:
"Kérdem én, ki hajt a gazdaságnak nagyobb hasznot hosszú távon?"
Orbán kérdi: kitől kapunk több ikszet szavazáskor? A babatámogatott "családoktól" vagy azoktól akiket kiszipolyozunk amíg bele nem rokkannak a munkába?
17/20 anonim válasza:
#16: Speciel most tőlem is kaptak, mivel az ellenzék MZP-vel az élén vállalhatatlan volt, MKKP jelölt meg nem volt a körzetemben.
18/20 anonim válasza:
15# Végleteket említettél. 2-3 gyerekes diplomás, tisztességesen dolgozó, jól kereső párok nincsenek, akik normálisan nevelik a gyerekeiket? Én mondjuk elég sok ilyet látok a környezetemben...
19/20 anonim válasza:
#18: Én sajnos nem ezt látom. A tanult, diplomás ismerőseim ugyanúgy gyermektelenek, akinek meg 2-3 gyereke van, az túlvállalta magát. Beleértve a családtagjaimat is.
20/20 anonim válasza:
Remélem kivezetik. Ha már több rezsit kell fizetnem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!