Mekkora tőkével vágtál neki a külföldre költözésnek?
Figyelt kérdés
Mikor volt ez? Hova költöztél? Egyedül mentél?2022. ápr. 13. 18:54
1/3 anonim válasza:
300000 huf, budapestre koltoztem, romaniabol, egyedul jottem de volt mar itt egy haverom. Nala laktam mig munkat kaptam stb
2/3 anonim válasza:
1-2 ezer euróval Németországba. Nem volt szükségem ennyire sem, csak élelmiszert és üzemanyagot kellett vennem az első fizetésig. A munkaadó biztosította a szállást az első 6 hónapra.
3/3 anonim válasza:
200.000Ft-tal a zsebemben indultam, egy kelet-londoni házban (Stratford) laktam először nyolc másik magyarral, de az első naptól kezdve dolgoztam, és hetente kaptam fizetést. Egyedül mentem ki, mert a lány, akivel beszéltük, meggondolta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!