Van egy kis spórolt pénzem, amit elvisz az infláció kb, mibe rakjam, hogy ne érintse annyira?
csak fontos, hogy bármikor kitudjak szálni belőle, ha kéne a pénz.
Aranyra gondoltam.
"Aranyra gondoltam."
Megkérdezhetem miért gondoltál az aranyra?
Csak mert ha az elmúlt 10 év arany ár alakulását megnézed akkor volt benne egy masszív 7 év ami alatt ha eladtál, akkor buktál.
"7es aztán az ingatlannal mi a baj? Hagyjuk már ezt hogy leélik meg hasonló. Csomó ismerősömnek van kiadva lakása, egyik sem panaszkodik."
A mi szomszédunkba pont kifogott egy problémás bérlőt.
Társbérklőkkel voltak, egy pár meg egy ilyen elég bolond kinézetű faszi. A pár összeveszett emezzel és ott hagyták az albiba egyedül a komát. (lehet a pár fizette az egészet papíron, a pali meg beszált megegyezéses alapon nem tudom) De a koma ott maradt egyedül, de fizetni nem akart. Kikötöttek mindent, elkezdett lépcsőházból áramot lopni, azt is ráterhelték a tulajra. Zárat cseréltek, az mikor haza ért, rendőrt hívott és kifuratta a tulaj zárát. Aztán nagy keservesen eltakarodott, ott hagyott egy tönrke tett lakást, meg egy kiéheztetett elvadult macskát. Két hétig kb jártak oda a mesterek mire rendbe lett téve a lakás. Ez a huza vona meg amíg nem fizetett és mire kirakták vagy 1-2 hónapig eltartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!