Bet365-ön befizetés iratok hozzáadása nélkül működik?
Nem gond, azért van a kérdés, hogy együtt megbeszéljük 🙂 Az értelmes, hozzászólások sose volt gond :) Egyébként lehet abban valami amit írsz, ebbe így bele se gondoltam, csak hát akkor nem értem minek nem kötelező....🤷♂️
Temeszetesen lehet kyc nelkul regelni, jatszani. Regelni 18 alatti eleve nem tud, mert nem enged regelni csak azzal a szuletesi datummal ami a reg napjan pont 18eves.
Persze meg lehet adni kamu szuletesi datumot, csak akkor sose fogod tudni validalni magad es nem fizetnek ki.
Az eus torveny csak azt keri hogy a 18ev alatti születési datummal ne engedjenek regelni. Es hogy eleg a kifizeteskor kyct kerni, mert ha kamu adatokat ad meg valaki akkor maga viseli a következmenyet, pl hogy nem fizetik ki ha milliokat nyer. De ez a termsben le is van irva, csak senki nem olvassa el.
Hamis adatokkal sose akartam/akarok regisztrálni ilyesmi oldalokon, mert ugyan én se olvasom el a szerződést, de tudom, hogy visszaüthet...
Egyébként azóta már beküldtem a személyimet is, viszont még mindig nem enged pénzt feltenni. Sőt még PVC kódot is kértem (2-szer is!), viszont egyiksem érkezett még meg, pedig letelt a 7-10 nap (de a munkanap is).
Elképzelhető, hogy a bet365 nem enged Revolutról feltölteni?
A választ neked is köszönöm 8-as! :)
Igen előfordulhat. A bet365 eleg szigoru az ilyenben.
Az biztos hogy engedniuk kene a befizetest kyc nelkul is, es engedik is. Igy szinte biztos a revolut kartyaddal van baj.
Vagy fizess be magyar bank kartyajaval, vagy hasznalj paysafecardot. Postan lehet kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!