Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bet365-ön befizetés iratok...

Bet365-ön befizetés iratok hozzáadása nélkül működik?

Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne, hogyha nem küldöm be a jogsim vagy személyim akkor nem is enged pénzt tölteni a felhasználómra? Azt láttam, hogy kifizetni anélkül nem fizetnek ki.

2022. ápr. 1. 22:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Befizethetsz azonosítás nélkül, de úgy sem fognak kifizetni addig.
2022. ápr. 1. 22:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez fura, mert pénz is van a kártyán viszont ennek ellenére nem hagyja jóvá a feltöltést:/
2022. ápr. 1. 23:06
 3/10 anonim válasza:
Szóval előre eltervezted, hogy a befizetett összeget úgyis elveszted, ezért nem lesz szükséged az igazolvány feltöltésére?
2022. ápr. 2. 00:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Nyilván nem az a célom, hogy a betett pénzemet elbukjam. De ha nem kötelező megadni akkor minek adjam meg előre, úgy hogyha esetleg nem tudnám nyereségesen csinálni? Akkor tök feleslegesen adtam meg. Ráér majd akkor ha esetleg ki akarok pénzt venni onnét
2022. ápr. 2. 00:48
 5/10 anonim válasza:
60%
Bocsánat, hogy nem tudok a kérdésre válaszolni, de biztos, hogy lehet befizetni igazolvány nélkül? Normális helyeken jó hosszú időre börtönbe csukják azokat, akik 18 éven aluliakat szerencsejátékozni engednek.
2022. ápr. 2. 09:37
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem gond, azért van a kérdés, hogy együtt megbeszéljük 🙂 Az értelmes, hozzászólások sose volt gond :) Egyébként lehet abban valami amit írsz, ebbe így bele se gondoltam, csak hát akkor nem értem minek nem kötelező....🤷‍♂️

2022. ápr. 2. 18:24
 7/10 A kérdező kommentje:
*hozzászólásokkal
2022. ápr. 2. 18:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Temeszetesen lehet kyc nelkul regelni, jatszani. Regelni 18 alatti eleve nem tud, mert nem enged regelni csak azzal a szuletesi datummal ami a reg napjan pont 18eves.

Persze meg lehet adni kamu szuletesi datumot, csak akkor sose fogod tudni validalni magad es nem fizetnek ki.

Az eus torveny csak azt keri hogy a 18ev alatti születési datummal ne engedjenek regelni. Es hogy eleg a kifizeteskor kyct kerni, mert ha kamu adatokat ad meg valaki akkor maga viseli a következmenyet, pl hogy nem fizetik ki ha milliokat nyer. De ez a termsben le is van irva, csak senki nem olvassa el.

2022. máj. 12. 14:45
 9/10 A kérdező kommentje:

Hamis adatokkal sose akartam/akarok regisztrálni ilyesmi oldalokon, mert ugyan én se olvasom el a szerződést, de tudom, hogy visszaüthet...

Egyébként azóta már beküldtem a személyimet is, viszont még mindig nem enged pénzt feltenni. Sőt még PVC kódot is kértem (2-szer is!), viszont egyiksem érkezett még meg, pedig letelt a 7-10 nap (de a munkanap is).

Elképzelhető, hogy a bet365 nem enged Revolutról feltölteni?

A választ neked is köszönöm 8-as! :)

2022. máj. 25. 19:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen előfordulhat. A bet365 eleg szigoru az ilyenben.

Az biztos hogy engedniuk kene a befizetest kyc nelkul is, es engedik is. Igy szinte biztos a revolut kartyaddal van baj.

Vagy fizess be magyar bank kartyajaval, vagy hasznalj paysafecardot. Postan lehet kapni

2022. máj. 25. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!