Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rosz tapasztalat munkahelyel....

Rosz tapasztalat munkahelyel. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Megtaláltam jegyzeteim közt a gyakszihelyemről írt véleményeimet, és kicsit felcseszte az agyam. Ez egy bútorbolt volt, és 3 éven keresztül szippantották ki belőlem az életkedvet is. Munka nagyon kevés volt, de sose ülhettél le mindíg állni kellett. A vevővel sosem foglalkozhattam, mindíg elküldtek. A legaljasabb munkákat kaptam meg mindíg, és ha kicsit is hibáztam, noss én voltam a legszarabb munkaerő. A szakmai vizsga miatt kellett ugye oda járnom még 1 évvel ezelött, de meg most is mélyen bennem vannak az ott szerzett rosz tapasztalatok. Szóval a kérdés a kövi: Ti mit tennétek? Én a honlapjukon legszivesebben leértékelném 1 csillagra és megírnám hogy miket szenvedtem ott el. Egy a bibi hogy az a vásárlóknak van. Nem a "régen ott dolgoztam" embereknek. Talán most gyerekesnek tűnhet de tényleg nagyon sokat szívtam ott. Hogyan tudnám elfelejteni?

2022. ápr. 1. 07:07
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Menj ki az utcara es kerj egy jo nagy pofont a jarokeloktol
2022. ápr. 1. 07:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, nem kell ilyen kicsinyes hülyeségekkel vacakolni. Inkább fókuszálj a saját karrieredre meg szakmai fejlődésedre. Nekem is volt egyébként ilyen munkahelyem, jó szar, köcsög főnökkel, nemrég találkoztam véletlenül a pasassal (10 év után), nyígott hogy így szar meg úgy szar meg keveset keres. Na most az év fizetésem jelenleg 3x akkora mint az övé. Na, így kell felejteni.
2022. ápr. 1. 08:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Keress egy jobb munkahelyet és felejtsd el őket.

Amúgy van a neten olyan portál, ahol munkavállalók értékelhetik a céged (indeed), de nem ilyen bútorbolt és hasonló helyekre, hanem főleg nagy cégekre.

2022. ápr. 1. 08:40
 4/6 after stroke ***** válasza:
60%
Szép nyelv a magyar. Amikor azt mondja, mérges vagy, valóban méreganyagok szabadulnak fel a szervezetedben. Tehát ha valakire haragszol, magadat bünteted az ő hülyesége miatt. Megéri?
2022. ápr. 2. 13:28
 5/6 A kérdező kommentje:

1-es válaszoló: Kaktuszt ettél reggelire?

A többieknek köszönöm. Ez egy hirtelen felindulásból írt poszt volt. Egykis elgondolkodás után inkább már csak szomoru vagyok hogy ilyen első tapasztalatom volt a szakmámban. Hál' isten már rég vége, és egyébként az utsóra válaszolva. Nem egyáltalán nem éri meg magamat mérgezni a haraggal.🌸

2022. ápr. 5. 07:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Na latod? Egy pofon pontosan erre lett volna jo, hogy gyorsabban elerd ezt a pontot es nehogy valami hulyeseget csinalj
2022. ápr. 5. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!