Mit tehetek ha Jófogàson átvertek?? Csalàs!!! Lehúzàs story bővebben
Jófogáson akciókamràt hirdettek,
Tip-top àllapotban gyönyörü képek sok kiegészitővel 90.ezer ft.
Üzengetés az eladóvaL minden jónak tűnik, ELŐRE utalàst kér.
Fel is hivtam beszéltünk a kameràrol értelmesnek megbizhatónak tűnt.
Utánvételi fizetést nem fogadta el.
Én jómadàr bízva magamban rlküldtem neki szàmlaszámra a 90.000Ft!!!! ot
Ami meg is érkezett hozzà. Majd mondta hogy kerit neki dobozt és délután feladja.
Na este jött a hivàs hogy nem sokerült feladni a csomagot mert tele volt az automata.
Majd holnap. persze holnap este jött az üzenet hogy baleset érte a rokonát es kórhàzba kell vinni és nem tudja feladni a csomagot.
Majd pàr nap mulva.
Na itt bucsuztam el végleg a pénztől és a Jófogàstol.is.
Gyerekek tanuljatok az esetemből SOHA de SoHa ne utaljatok senkinek pénzt előre SOHA. Rengeteg gazember csaló mocskos görény ember van nàlunk. Én ennyit buktam ezen az oldalon. Sajnalom tanultam belőle.
Kérdező, mi ezt már régóta tudtuk, amit te meg csak most tanultál meg! Én meg ezer forintot se vagyok hajlandó elutalni előre senkinek!! Meg utánvéttel is megvan a sansza, hogy atvagnak. Nemhogy előre utaláskor!!!
90 ezer forint nem kis összeg. Tedd meg a feljelentést. Mivel van bankszámlaszáma, sima ügy a kézre kerítése.
Tanulópénz. SOHA nem utalunk előre, pláne ekkora összeget és pláne akkor, ha az illető semmiképp nem hajlandó utánvéttel küldeni.
Ezét gáz amúgy, hogy jófogáson nincs visszajelzés.
Mi van, ha igazat mondd? 3 nap nem a világ vége.
Az is kehet, hogy átverés. Mondd meg neki, ha nem tud ezzel foglalkozni most, mert minden összejött neki, akkor utalja vissza a pénzt, máskülönben feljelented vagy kiírod facebookra a történteket. Sokszor vásároltam előre utalással, ekkora összeget azért nem utalnék előre egy idegennek, főleg a jófogáson, ahol sok visszajelzést nem látsz az eladóról.
van telefonszám és van bankszámlaszám akkor feljelentheted
90 ezer forint már bűncselekmény
ha megbüntetik és szerencséd van fizetési meghagyással be tudod majd rajta hajtani, de ha se kocsija se háza se hivatalos fizetése nincsen akkor tanuló pénz.
3 nap alatt épp odaért volna, ha azonnal feladja. Szóval kár még ennyire idegelni, ráérsz később is :) Én is számtalanszor vártam 1 hetet csomagra, na és aztán.
Másrészt, akik az utánvét mellett kardoskodnak, azok elmagyaráznák, hogy utánvéttel miért nem lehet átvágni a vásárlót?
Az utánvétet meg azért nem szeretik sokan, mert párszot megszívták, hogy a hős vásárló nem vette át a csomagot, aztán az eladó csak tejelte a postaköltséget.
Annyira bírom, hogy mindig mindenki írja, hogy ne utaljunk előre, aztán mindig kiderül, hogy vagy ő maga is utalgatni szokott vagy csak azért írja, mert amúgy nem vásárol semmit, csak írt valami kliséset, ami mindenki által elfogadottnak tartott.
Gyerekek, ne már. Az utalás jó dolog, élni kell vele, csak ésszel kell csinálni. Ennyi. Utánvét annak jó, aki évente egyszer vásárol valamit, de akinek cseppnyi esze is van, az inkább utal, mert néhány postafordulta alatt tízezreket spórol meg az utánvétbeszedés felára miatt.
Sajnálom a kérdezőt, hogy átverték, de ettől még nem kell puffogtatni a kliséket. Evidencia, hogy utánvéttel nem verték volna át, kár erre szót fecsérelni.
Kérdező, most hozzád szólok!
Azt javaslom, hogy tegyél feljelentést. Ez az összeg már szabálysértésnek számít, így eljárás fog indulni az illető ellen. Pitináer pénztolvajokat különösebb nehézség nélkül el szoktak kapni és visszakapod a pénzedet. Ha tudsz más károsultakról is, akkor érdemes csoportosan megtenni a feljelentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!