Jófogáson ez csalás lenne?
Babakocsi hirdetést adtam fel a marketplacen és a jófogáson is.
Két érdeklődő volt, akitől sms-t kaptam, hogy ha megvan még a babakocsi, akkor írjak emailt a megadott címre. (Az sms magyar nyelven, de tört magyarsággal érkezett).
Az emailt megírtam, viszont a rákapott válaszok mind angolul érkeztek. Kérték, hogy adjam meg az utaláshoz szükséges adatok, hogy utalni tudjanak és majd az ügynökük jön érte. A 2. érdeklődő első sms-ben konkrétan írta, hogy a jófogáson látta a hirdetésemet, ő Donyeckben lakik.
Szóval ez átverés lenne. Igaz semmivel nem kértek több adatot, mint ami egy utaláshoz szükséges. Csak gyanús, hogy ketten érdeklődtek és mindkettő külfödről, pedig magyar email cím volt.
Köszönöm!
#2 ", utald vissza a pénzt, amit persze sosem kaptál meg"
hogymi?
bizonyítsa be hogy elutalta... Ha nálam nem lett jóváírva, akkor akár fel is jelenthet. Bár az ilyen úgyse fog. Balekokra utaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!