Kisbaba nevére történő lakásvásárláshoz kell a babának személyi igazolvány?
Kisbaba nevére nem lenne szabad lakást vásárolni. Majd ő vesz magának nagykorúvá válása után, ha akar. Addig meg a szülők KÖTELESSÉGE hogy gondoskodjanak a gyerekeik lakhatásáról, jóltartásáról, okulásáról, ...
A gyerek attól gyerek, hogy még nem rendelkezik azzal a képességgel, ami szükséges egy lakás megszerzéséhez, azzal kapcsolatos kötelezettségeknek való megfelelésről.
Várjatok még ezzel 18 évet.
Kedves 2.
Ne viccelj! :D
Szerintem egy baromi jó dolog, ha a gyerekednek tudsz lakást venni. Befektetésnek is mindenképp megéri. Ráadásul, ha majd egyetemre akar menni, a lakás bérleti díjából bérelhetünk neki másik városban lakást, ha felnő odaköltözhet, vagy eladhatja és vásárolhat magának másik lakást vagy házat. Sajnálom, hogy nem érted ennek a lényegét, de én magam nagyon is örültem volna, ha életkezdésnek kaptam volna egy saját lakást, esetleg az addigi bérbeadásból származó összeget mellé..
És a szomorú igazság pedig az, hogy a mai világban egy fiatal sajnos még hitelt sem nagyon kap, hogy lakást vegyen..
Persze, hogy baromi jó dolog. De nem más adófizetők pénzéből, hanem az általas, munkád, saját teljesítményed révén megkeresett pénzból !!! Mecsoda különbség !
A biztató igazság pedig az, hogy a mai világban a fiatalnak ezernyi alkalma van számára megfelelő munkát találni, amit képzettsége, képessége függvényében tisztes jövedelemég konvertálhat a munkaerő piacon.
Abból tessék szíves lakást venni, és hitelt törleszteni, ha kell hozzá. A befizetett közpénzek nem arra valók, hogy bárki is lakást vegyen magának abból való támogatással. A lenini ideológia úgy látszik kiirthatlan ebben a kelet-európai közegben a népesség gondolataiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!