Meg tudom nézni ügyfélkapun valahol a személyi igazolványom számát?
Figyelt kérdés
Fejből sajnos nem tudom, otthon hagytam és kéne a száma.2022. febr. 20. 22:54
1/6 anonim válasza:
Az orvosodnál megvan, hívd fel!
2/6 A kérdező kommentje:
Nincs meg nála, nemrég csináltattam újat (ezért sem tudom még a számát fejből). Meg amúgy sem hiszem, hogy értékelné, ha vasárnap este negyed 12-kor rácsörögnék :D
2022. febr. 20. 23:16
3/6 anonim válasza:
1, már miért lenne meg az orvosánál? Mi köze a dokinak a személyiéhez?
4/6 anonim válasza:
Nem.
A hatósági nyilvántartásban az elkészülő személyazonosító igazolványnál azt lehet megnézni, hol tart a folyamat; de használtnál, az okmányszám és több más adat alapján csak azt, hogy érvényes-e?
Olyan hatósági nyilvántartás szolgáltatás, hogy pl. személyes- és lakcím adatok alapján, vagy más okmányod adatai alapján megtudd a személyazonosító igazolványod számát, nincs.
Esetleg olyat lehet, hogy ha a jelenlegi személyazonosító igazolványod regisztrálva van valahol (biztosító fiók, szerencsejáték fiók stb.), akkor ott, a személyes adtok közt meg tudod nézni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2022. febr. 21. 15:28
6/6 A kérdező kommentje:
Csak gondoltam ha már pl adóazonosítót meg tudom nézni meg hasonlókat, akkor hátha ezt is.
2022. febr. 21. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!