Van értelme euróra váltani?
Úgy érzem, a jelenlegi helyzet csak rosszabb lesz. A forint leértékelődik, és ki tudja hol áll majd meg.
Nincs sok megtakarításom. Megérné még most átváltani a legrosszabbakra számítva? (tudom, hogy már most is rosszul járok) Vagy hagyjam forintban?
Igen, tökéletesen egyetértek, de hát eddig nem volt várható, túl sokat kerestek rajta egyesek.
Jelen esetben az én kérésemre tudsz választ adni ? Sajnos nekem csak a saját kis életemre van befolyásom (egy X-en kívül hétvégén)
Köszönöm a választ, 3-as.
4-es ez aztán az éleslátás. Megnézek egy grafikont, és ezt látom magamtól is. Esetleg fájdalmas lett volna bármi relevánsat válaszolni a kérdésre? Legalább olyan hasznos, mintha ideírtad volna, hány fok van ma.
Attól függ mekkora időtávlatban gondolkodsz.
12 évig euroban gyűjtöttem a megtakarításaimat, havi 1.000-8.000 euros nagyságrendekben számold ki az árfolyam nyereséget, - pár ingatlan már kijött belőle - .
De mivel itthon tervezek már tartósabban, így nem biztos, hogy rövid távon ebbe fektetnék. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!