Csajok, akik eddig otthon tornaztatok, volt ertelme edzoteremre valtani?
Én edzek otthon és teremben is. Otthon is vannak súlyok, szobabicikli, szóval nem 0 felszereléssel. De a teremben sokkal jobb. Jobbak a gépek, több a súly, eszköz, a hely, és van egy magával ragadó hangulata, ami otthon nincs meg. Illetve otthon futópad sincs.
Ettől függetlenül itthon is edzek, mert időbeosztás miatt csak heti 2x jutol el a terembe. De ott sokkal jobb.
Szerintem igen, sokkal. Egyrészt HA jó az edző, változatosabb és hatékonyabb gyakorlatsort tud összeállítani.
Másrészt, én legalábbis jobban odateszem magam a teremben. Visz a közösség, a hangulat, hogy a többiek sem állnak le, akkor már nehogy pont én leálljak... ez egy emberi dolog szerintem, mindenkiben benne van, de otthon egyedül ez nyilván nincs meg.
Illetve, megint csak az, hogy a teremben több az eszköz, nagyobb a választék súlyok, rudak, kettlebell... otthon nekem ezek nincsenek. Szobámban akkora hely sincs, és nem nagyon lehet ugrálni sem, mert emeleten lakom, s az alsó lakó feljön...
ez teremtől függ, kérdezd meg, vagy nézd meg a házirendet.
Ahova én járok, ott napi egyszeri belépés, 3 órás tartózkodás, és azt csinálhatsz, ami ebben belefér... bemehetsz éppen 2 csoportos órára, meg kondizhatsz előtte/utána, ha bírod, és akarod. De másodszor aznap már nem mehetsz vissza. De ez teremről teremre változik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!