Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most akkor megint kihozzák a...

Most akkor megint kihozzák a posta csomagot, vagy mi történik?

Figyelt kérdés
Szóval Asos-ról rendeltem egy 42 euro értékū csizmát és a posta futár nem volt hajlandó hívni, egyszerūen beírta, hogy nem voltam itthon, kétszer is. Aztán a postán volt átvehetō a csomagom, de errōl sem tudtam semmit, mert eddig mindig hívott a futár, nem volt semmi gond és nem figyeltem a csomagkövetést. Most már azért ránéztem, mert ma hajnalban kaptam egy e-mailt, hogy megérkezett az országba a küldeményem és a feldolgozás után kézbesítik. Na és itt jön a gubanc, hiszen látom a csomag eddigi útját, 2 sikertelen kézbesítés és aztán dekkolt a postán, most pedig a nemzetközi kicserélō központban van itt az országban. Most akkor ki fogják hozni mégegyszer? Csak mert tudtommal ha nem veszem át idōben, akkor megy vissza a feladónak, de most nekem meg úgy jött e-mail, mintha csak most érkezett volna be az országba.

2022. márc. 27. 10:54
 1/2 A kérdező kommentje:
Ráadásul elōre fizettem és nagyon nem szeretném, hogy elkeverjék, mert ha nem kapom meg, akkor kellene a pénzem vissza. Nagyon sok rosszat olvastam a kicserélō központról.
2022. márc. 27. 10:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Sajnos ez eleg bukta szagu, ha a fosta "kihozta" es te nem vetted at es utana a postarol se vetted fel akkor nem sokat lehet tenni
2022. márc. 27. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!