Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A galeriasavaria nevű oldalt?

A galeriasavaria nevű oldalt?

Figyelt kérdés

.... ismeri valaki?

Olyan szempontból érdekel hogy értékesebb tárgyat amit emiatt csak tehetősebb réteg venne meg, hol érdemes megpróbálni?

G.Savariára vajon járnak nézelődni komoly,gazdagabb gyűjtők vagy megbízottaik?

Vagy hová érdemes vinni több millió értékű, eladásra szánt műtárgyat? (nem festmény)

2022. márc. 23. 12:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Pár hónapja regisztráltam, eleinte csak vásárlási céllal, aztán nemrég én is elkezdtem árulni pár kisebb tételt (porcelánok, pénzek, könyvek). Szerintem itt is a megúszásra játszik a döntő többség, tehát lehetőleg minél olcsóbban megszerezni minél értékesebb tárgyakat, vagy esetleg a ritkaságokat keresik. Nekem hiába vannak baráti áron meghirdetett hibátlan termékeim, még egyetlen vásárlót se tudtam bevonzani. Egyetlen alkalommal jártam sikerrel, mikor egy ismert 20. századi festő egyik festményét hirdettem meg, 3 nap alatt sikerült eladnom jó pénzért. Ha milliós értékű terméked van, egy próbát mindenképp megér, ha meghirdeted, de szerintem jobban jársz, ha igénybe veszed valamelyik aukciósház segítségét, a jutalék ellenére is.
2024. máj. 28. 11:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!