Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan kell úgy rolnizni,...

Hogyan kell úgy rolnizni, hogy ne essen szét a pénz?

Figyelt kérdés
Amiket 50-esével kell rolnizni (tehát az 5, 10, 20 forintosok), egyszerűen nem tudom úgy csinálni, hogy ne boruljon szét az egész, mert túl sok a pénz, és semmit nem találtam arról, hogy hogyan kell helyesen rolnizni. Valószínűleg én csinálom rosszul. Sima A4-es, felvágott papírba szeretném csomagolni (csak ez a lehetőségem van).

2022. márc. 17. 08:53
 1/4 anonim ***** válasza:
El sem tudom képzelni hogy hogy csinálod, de nyilván a rollni két végét kell tartani és összefelé nyomni, hogy egyben maradjon a kis oszlop amíg becsomagolod annyira hogy a papír tartsa. Ennyit tudok erről mondani:D
2022. márc. 17. 09:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Kicsit szorosabbra huzod es ugy ragasztod le
2022. márc. 17. 09:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Próbálom a végét tartani, de attól meg középen szétesik. Tudom, hogy rosszul csinálom, nagyon béna vagyok vele :D De 50 db pénzérme túl sok/túl hosszú, és állandóan elborul, illetve nincs akkora kezem, hogy rendesen meg tudjam tartani. :(
2022. márc. 17. 09:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Youtube, how to tie money with paper
2022. márc. 17. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!