Etoro miért vette le az összes pénzem? Wtf?
Figyelt kérdés
Ez hogy van?
30 dollar bitcoin mára porrá lett, de volt még 80 dollár a számlán, semmibe nem fektetve, az is.
Mi a f__sz?
2022. márc. 16. 20:41
2/28 A kérdező kommentje:
Nem tudok angolul
2022. márc. 16. 20:43
3/28 anonim 

válasza:

Akkor tekints erre tanulopenzkent es koltsd a maradek penzed angol nyelvleckekre
4/28 anonim 

válasza:

Hogy olvastad el a felhasználási feltételeket akkor?
5/28 A kérdező kommentje:
Hülye voltam, de valaki segitsen már, csak reszvenyt akartam venni, állítólag minuszos is lehet a számla, úgyhogy kiakarok ebből lépni, nagyon gyorsan.
2022. márc. 16. 20:51
7/28 A kérdező kommentje:
Megtalaltam a penzlevetel funkciót, de 0 dollár van
2022. márc. 16. 20:54
8/28 anonim 

válasza:

Orvendj neki, penz nelkul nehez hulyeseget csinalni
9/28 A kérdező kommentje:
Jó, hülye voltam, ok, ha bedolt volna a bitcoin vegye le azt a. 30 dollart, de a többi 80 ami csak a számlán volt?
2022. márc. 16. 20:57
10/28 anonim 

válasza:

Barmit osszevissza nyomkodhattal az oldalon ha meg angolul se tudsz... Honnan tudnank mi hogy miert nincs penzed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!