Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Etoro miért vette le az...

Etoro miért vette le az összes pénzem? Wtf?

Figyelt kérdés

Ez hogy van?

30 dollar bitcoin mára porrá lett, de volt még 80 dollár a számlán, semmibe nem fektetve, az is.

Mi a f__sz?

2022. márc. 16. 20:41
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

A lakcímkártyám nem volt megadva. Nem felelőtlen kattintgatasok, hanem egy

fa-zság. Gáz az egész oldal, minden személyes adatomat ellopják és úgy bánnak velem mint egy bűnözővel, ha nem teljesítem.

2022. márc. 17. 10:41
 22/28 anonim ***** válasza:
93%

A felhasználási feltételeikben és adatvédelmi irányelveikben le van írva minden, hogy milyen adatot mire használnak fel.

Ha te ezekkel nem értesz egyet, akkor miért regisztráltál és vetted igénybe a szolgáltatásukat? Kényszerített valaki?

2022. márc. 17. 10:45
 23/28 A kérdező kommentje:

Ha franciaul lenne az oldal te elolvasnal minden felhasznalasi feltételt par dollár miatt? Olyan alkalmazasba amibe nincs fordito és kijelölni se tudsz?

Beismertem hogy hülye voltam, de nem csak én. Kérdés lezárva.

2022. márc. 17. 11:28
 24/28 anonim ***** válasza:
75%

Hülyegyerek. Azonositani kell magadat. A megadott adatakot. El kell kuldeni a szemlyit vagy jogsit esetleg lakcimigazolokent valami szamlat. Ennyi.

Mindenhol kotelezo a kyc vagyis az azonositas. Erre torveny kotelezi oket.

Egyebkent ha kimasolod a szoveget egy forditoba akkor eleg korrektul leforditja es akkor megerted mit akarnak.

2022. márc. 17. 17:26
 25/28 anonim ***** válasza:
50%
Megérett a világ a pusztulásra.
2022. márc. 18. 08:33
 26/28 A kérdező kommentje:

24-es Ott volt már nekik a személyim, bankkártyám, nem elég?

Arra nem gondolsz, hogy visszaélnek majd vagy ellopja valaki az adataimat onnan?

Milyen alapon veszik el a pénzem is? Semmi joguk nincs, akkor ne engedjen addig befizetni ha valami nem tetszik. Ja azt lehet, azt most is lehetne, kitudja hány balek nem megy a pénze után, erről szól az egész, aki nem tudja annak lelehet nyulno6, érdekes pont akkor zárolták a fiókot amikor egy kicsit erősödött volna, amíg gyengült mehetett, másik érdekes amit lett volna értelme venni, eleve nem engedett, zárta a piacot olyankor, egy retek cég, mit véded őket?

2022. márc. 19. 10:03
 27/28 anonim ***** válasza:
Milyen bankkartyarol beszelsz? Nem szukseges az eToro-hoz bankkartya. A szemelyiden levo adatokkal meg nem tudnak visszaelni, az egy sima bankszamlanyitashoz is kell pl.
2022. márc. 19. 10:24
 28/28 anonim ***** válasza:
90%

A lakcimet is szokas igazolni.

Egyebkent mint irtam a kyc kötelező mindenhol. Torveny kotelezi oket erre.

Ha nem tudsz angolul, ami onmagaban rohej, akkor ne regelj olyan oldalra ahol nincs magyar ügyfélszolgálat.

Kell nekik irni akar google forditoval egy levelet hogy mit kell tenned hogy kinyissak a szamlad. Egyszeru to mondatokban. Aztan a valaszt amit kapsz lefordítani ugyanott es megtenni amit kernek.

Ismetlem magam, ha nem bizol az adataid kezeleset korrektul csinaljak akkor ne regelj ilyen oldalra.

En mar 15eve kaszinózok es meg egy ceget se irattak a nevemre es nem lett 10milliard hitelem. Aztan kb 50helyre kuldtem idt..

2022. márc. 19. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!