Mi a véleményetek az online tippadó oldalakról?
Figyelt kérdés
Szerintem törölve lenne a kérdés, de vab egy elég nagy oldal ahol duplázni lehet velük... A lényege hogy tippeket adnak, és állandóan posztolják hogy bejött ez az. Viszont nyilván nem rakják ki, hogyha a tippjük nem jön be. Szóval szerintetek. Pár 10ezer forinttal érdemes lehet ilyennel bepróbálkozni, vagy azonnal ki is fognék egyet ahol vesztek?2022. márc. 17. 00:08
11/15 anonim válasza:
Persze. Unibet, betclic, betfair. Soroljam még. Normális szorzót bármikor engedi a lottózó magas téttel is. Össze vissza irkálsz hülyeségeket azt se tudod miről beszélsz.
12/15 anonim 

válasza:

Mindhárom extra hamar korlátoz.
Gondolom nem fogadtál még magas téttel. :D
13/15 anonim válasza:
Unibetet évek óta használom, elég sok pénzt utaltam már ki de még soha nem korlátozott. Csak tudni kell használni. De itt befejeztem a témát.
14/15 anonim 

válasza:

Jól van :D az az elég sok max pár tízezer akkor.
bohóc
15/15 anonim válasza:
A tippadás a 21. század online világának pöcegödre ahol a sok pénzéhes semmirekellő le akarja húzni a jobb életre és több pénzre vágyó embert.
Az internet elterjedésével berobbant és sok ember lecsapott rá mint pénzszerzési lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!