Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az online...

Mi a véleményetek az online tippadó oldalakról?

Figyelt kérdés
Szerintem törölve lenne a kérdés, de vab egy elég nagy oldal ahol duplázni lehet velük... A lényege hogy tippeket adnak, és állandóan posztolják hogy bejött ez az. Viszont nyilván nem rakják ki, hogyha a tippjük nem jön be. Szóval szerintetek. Pár 10ezer forinttal érdemes lehet ilyennel bepróbálkozni, vagy azonnal ki is fognék egyet ahol vesztek?
2022. márc. 17. 00:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Lehuzas, de probald ki...
2022. márc. 17. 06:01
 2/15 anonim ***** válasza:
Tippeket én is tudok adni pár tízezer forintért, kipróbáljuk? Aztán vagy bejön, vagy nem. Nyilván a bukó szelvényeket én sem reklámoznám.
2022. márc. 17. 08:28
 3/15 anonim ***** válasza:
Nagy része lehúzás. Allstarbets és OH Sports nem az.
2022. márc. 17. 11:53
 4/15 A kérdező kommentje:
Akkor a duplazzvelem nevű oldal bs?
2022. márc. 18. 00:26
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha bullshit alatt azt érted, hogy nem fogsz velük hosszútávon profitálni, akkor igen.
2022. márc. 18. 00:47
 6/15 A kérdező kommentje:
Hát igazából néhány fogadást csinálnék max. Mondjuk ha vesztenék bosszantana, de abbahagynám. Ha nyernék és mondjuk 10kból lenne egy idő után 50,akkor elég hamar függővé válnék azt hiszem. Jobb, hogy ezt nem próbálom ki. Ki is követtem az oldalt.
2022. márc. 18. 02:36
 7/15 anonim válasza:
Abból van bevételük ha az emberek megveszik a tagdíjat, nem a sportfogadásból. Gondolj bele miért csinálja ennyi ember ezt. Ha olyan jók a tippjeim, megjátszom nyerek és kész. De az ilyen oldalak/emberek jönnek a kamu dumákkal hogy ezt nem akarom megtartani csak magamnak, más is járjon jól stb. Biztos mindig van pár ember aki bedől nekik. Játsz a saját tippjeiddel. Vagy fizess ilyen embereknek és ők röhögve megélnek az előfizetések árából.
2022. nov. 15. 08:57
 8/15 anonim ***** válasza:
Megjátszod, nyersz, aztán lekorlátoz a soft bookie. :D
2022. nov. 16. 15:46
 9/15 anonim válasza:
8) Persze mert csak egy fogadóiroda létezik. Meg a lottózó lekorlátoz. Ott is lehet játszani ha minden kötél szakad. Te is gondolom egy tippadó vagy. :D
2023. jan. 22. 05:34
 10/15 anonim ***** válasza:
Bet365-ön kívül a többi szinte használhatatlan profi szemmel. És igen, a lottózó is lekorlátoz, bár ezt te nyilván nem tudod, mert fogalmad sincs az egészről. Azt írja a terminál, hogy túl magas bizományosi kifizetés :)
2023. jan. 23. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!