Igaz, hogy a kaszinó csak kölcsön ad és hosszútávon mindig a bank nyer?
Meg mindig nem erted..
Te nem azt irtad hogy 25bol visszanyersz 24et hanem hogy 25bol 24szer nyersz, ami nem ugyanaz. Ugyanis 25bol akkor is vissza tudsz nyerni 24egyseget ha csak egy nyertes progetesed ahol pont 24et nyersz es a masik 24porgetesed veszit.
25 porgetesbol soha nem fog nyeremenyt adni 24szer egy jatek. En meg nem talalkoztam olyan játékkal ahol zsinorban 10 nyeroporgetes van.. nem igy mukodnek.
Tehat a 96%os rtp tovabbra sem azt jelenti hogy 25porgetesbol nyersz 24szer, hanem 25egysegbol atlagosan 24at ad ki nyeremenykent a jatek. De azt a 24et kiadhatja elmeletben 12szer 2egysegben vagy 2szer 12 egysegben.
Most kepzeld el, nekem volt olyan slotom ahol 5000xet adott a jatek, akar el is tudom kuldeni a kepet ha nem hiszed.. az az egy porgetes kapasbol 50000%rtp volt..
Idézem magamat: "Arány esetén mindegy, hogy 100-ból vesztesz 4-et, vagy 25-ből vesztesz 1-et, sőt a 100-ból visszanyersz 96-ot, vagy 25-ből visszanyersz 24-et is ugyan azt jelenti."
Idézlek téged: "Te nem azt irtad hogy 25bol visszanyersz 24et hanem hogy"...
A te életed, a te döntésed, kaszinózzál kedved szerint!
De nem erted tovabbra sem az rtp mukodeset. Te tenykent kezeled hogy 100egysegbol biztosan elbukok 4et, vagy 25bol 1et. Ez nem igy van..
A kaszino nyer 100egysegenkent 4et atlagban. Ez nagyon nem ugyanaz!!!
De lehet hogy en nyerek 100egysegbol 108at te meg 100bol 84et. Akkor kettőnk rtpje egyutt a kivant 96lesz es a kadzinonak ott a haszna, de ettol en meg nyertem te meg nem.. Igy mukodik az osszes nyerogep.
Az nyilvan igaz hogy minél tobbet jatszok annal inkabb kozelit majd az rtpm a 96%hoz tehat a bukohoz.
De egyebkent azert nem erdemes 100as mintakat vizsgalni mert meg olyan is elofordul online hogy egy slot havi rtpje 100%folott van. Van oldal ami mutatja. Nyilvan a kovetkezo 999honapban visszahozta majd azt a buko honapot.
Es koszi engem nem kell feltened. Egyreszt nem jatszok sokat, talan havi 2szer 3szor es csak annyi penzt toltok fel amennyinek elbukasa nem faj. Min teteken szoktam jatszani 30-60ft es ha el is bukom minden penzem ez joval kevesebb mint egy dohanyos havi cigire koltott penze.
Fokent streamereket nezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!