Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan hírdessek és adjak el...

Hogyan hírdessek és adjak el több terméket etikusan?

Figyelt kérdés

Szóval hirdettem egy oldalon 15 egyforma terméket.

Mindegy, hogy mi is az, terjedelmes és még a tavalyi árban adom. Minősége a megállja a helyét a mostani kínálattal szemben, 2/3 áron.

Egy hónapja kezdtem hírdeti, másnapra jött egy vevő, hogy mind elvisz. Vitt is 5-öt, ennyi fért fel neki max. Levettem a hírdetést. Mondta jön egy hét múlva a többiért, azóta eltelt 3 hét. 2 hete hívtam. Zavarodottan mondta, hogy kell neki, meg jön érte 1-2 nap, azóta se jött.

Mondom erre nem várhatok.

Feltettem másodszorra is a hírdetést. Jött is a telefon, hogy érdekli valakit holnap jön 3 darabért mert annyi fér el neki, de lehet a többi is.(Nem beszéltük pontosan, hogy 8-10 van összesen).

Egy másik meg ezután telefonált, hogy okvetlen tegyek félre kettőt, mert sürgősen kell neki. Hírdetés levesz újra.

Jó, jöttek a 3-ért. Az mondta, hogy visszaszól, hogy kell-e még a többi neki. Azóta eltelt 5 nap.

Aki meg a 2-ért jött volna meg se jelent, nem is hívott.

Foglalót egyiktől se vettem.

Jóhiszeműségből lett félretéve.

Ha nem megfelelő azt is elfogadom, de 3-ból egy se hív vissza.

Na most harmadszorra lesz hirdetve megint.

Ti miként adnátok így el a maradékot?

Már nem akarok egy vevő szavának se hinni így.

2022. márc. 16. 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A "majd jövök" miatt nem veszi le senki a hirdetést.

Ha a vevönek kell, akkor megbeszélsz vele egy fix dátumot, vagy akkor viszi, vagy eladhatod bárkinek.

Ugyanúgy viselkedj, mint egy hivatalos üzlet, ha betelefonálsz pl a praktikerbe, hogy vennél 20 fúrógépet, de csak másnap tudod elhozni, akkor másnapig félreteszik, ha nem érsz oda a megbeszélt idöpontra, akkor meg eladják annak, aki éppen meg akarja venni. Neked semmiféle kötelezettséged nincs a megbeszélt átvételi idö után.

2022. márc. 16. 11:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én hirdettem meg régebben néhány használt cuccomat jelképes áron. Rengetegen érdeklődtek és írták hogy kéne nekik, de sok volt közülük a komolytalan. Én megírtam mindenkinek, hogy aki először jön és fizet az viheti a cuccot.
2022. márc. 16. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell mondani h sajnos nem tudod tartani a termeket, aki kapja marja alapon dolgozol
2022. márc. 16. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyen szuper termékekért jelentkező vevőkkel csak akkor foglalkozom, ha azt kérdezik, hogy mikor lehet megnézni ill mikor viheti el. Félre nem teszem, várni nem várom, aki kapja marja. A hirdetés addig van fenn, ameddig el nem kelt az összes. Senki kedvéért le nem veszem, ha nem fizetett.
2022. márc. 16. 23:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!