Mi a helyzet manapság az ingatlan piacon?
Figyelt kérdés
Milyen most a vásárlási hajlandóság? Érdemes most venni, vagy menni fog lejjebb?2022. márc. 13. 12:17
1/11 anonim válasza:
Szerintem fog még lejjebb menni.
2/11 anonim válasza:
1 nap alatt vették meg közel 27 millióért a lakásom. Én 25-nek is örültem volna. Nem tudom ezen kívül merre mi a helyzet.
3/11 anonim válasza:
Nyugat Mo, megyeszékhely: 3,5 éve 26 millióért vásárolt lakásomat teremgarázshellyel meghirdettem 36,9-ért, 2 nap múlva foglalózták 36-ért. Ölték egymást a kp-s érdeklődők.
5/11 anonim válasza:
Fizetném ha nem 26-ot írtunk volna ugyanúgy az advétbe 🤭
6/11 anonim válasza:
Kapkodnak az ingatlanokért kecskeméten is. A befektetési céllal vásárlók is, akik biztosabbnak tartják ha pénzük egy lakásba van fektetve, mintha a bankban lenne. Gondolok itt a magas inflációra, és a forint gyengülésére.
7/11 anonim válasza:
Irgalmatlan drágulás, a kereslet nem csökken.
8/11 anonim válasza:
Éppen csak kezdenek az emberek picit óvatosabban hozzáállni az irgalmatlan mértékű hitelfelvételekhez. Hosszútávon, ha kevesebb a hitelfelvétel, akkor kevésbé pörög az ingatlanpiac. Ha ez így lesz, akkor elképzelhető, hogy lesz árstagnálás, vagy némi csökkenés. (De én zuhanásra azért nem számítok.)
9/11 anonim válasza:
a csok kivezetése mindenképp lefelé vinné az árakat
10/11 anonim válasza:
Nem tudom mitől mennének le, még a cseheknél is majd' 2x annyi pl Prága normális részén egy 2 szobás lakás, mint Bp-n a XIII. vagy XIV. kerületben (80 M vs. 45 M). De megnézhetjük ugyanazt mondjuk Bécsben, 120 M Ft. Gyakorlatilag gombokért mennek nálunk az ingatlanok. Ha valaki csöves, költözzön Mucsaröcsögére, Ózdra vagy Szombathelyre, ott biztos olcsóbb ennél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!