Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet manapság megvásár...

Hogyan lehet manapság megvásárolni a 200-300 milliós ingatlanokat?

Figyelt kérdés

Még fiatal vagyok, huszas éveimben, álmodozás szinten nézegettem nemrég az ingatlanos weboldalt, és rengeteg új építésű, nagyon modern, medencés házak vannak Pest megyében, a budai kerületekben főleg.

Ami nekem minden vágyam kielégíteni, ott kezdődik, hogy 300-350 millió. Persze vannak 500-800 ért is, de az már tényleg a megfizethetetlen, örök panorámás kategória.

Manapság ezeket hogyan lehet megvásárolni?

Értem ezalatt azt, hogy magánszemélynek adnak egyáltalán 200-300 milliós hitelt?

Mekkora fizetés kell ehhez?

Vagy kizárólag cégeknél van lehetőség ilyenre?

Aki ilyet szeretne vásárolni, hány % önerőt kell beletennie? Esetleg további jelzálog fedezet?

Vagy itt is hasonlóan működik minden, mint kicsiben?

Durván 20% önerő, és a felértékelt árnak 80%-áig behitelezik, ha van mellé kellően nagy fizetés?

2021. aug. 22. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
Vegyunk egy egyszeru peldat, mondjuk kozepvezeto vagy az Oracle-nel 2.6 millio forint nettoval. 600K-t koltesz egy honapban, 2 millat megtakaritasz. Ez evi 24 milla, 8-9 ev alatt meg hitel nelkul is vehetsz, hitellel meg amikor kedved van.
2021. aug. 22. 15:04
 2/6 anonim ***** válasza:
22%
Nagyon jó keresettel és hitellel
2021. aug. 22. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:
42%

legfelső osztàly beli fizetès + szülői segítsèg + hitel

vagy legyèl fideszes aranyifju ès az àllami vagyonból kiveszik nekedva ràvalót.

2021. aug. 22. 15:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha van egy évi 20+ milliós állások, vagy vállalkozások, akkor gondolhatsz ilyenre.

De csak akkor, ha a helyzeted kellően stabil, mert 10-12 millió törlesztéssel is jó darabig eltart.

Én szegény vagyok, öreg is de lottó főnyereménnyel sem vennék olyat.

2021. aug. 22. 15:50
 5/6 anonim ***** válasza:
45%

EU pénzekből lesznek ezek a lakások olyan vállalkozóknak akik állami megrendeléseket teljesítenek. Tele velük vagyis a nőikkel ai instagram csak rá kell keresni a Google név alapjan ki miből él.

Havi kuporgatas ...🤣

2021. aug. 22. 18:50
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
lol. álmodozz csak. teljesen felesleges egy ilyen ingatlan. Amúgy kell hozzá egy menő vállalkozás és meg is van. Alkalmazottként meg magas, jól fizető pozíció.
2021. aug. 22. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!