Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A futballpápa mennyire megbizh...

A futballpápa mennyire megbizható?

Figyelt kérdés

van egy VIP all in csomagjuk 180eFT ahol 4 honap alatt garantálnak 600e Ft nyereményt de ehhez nég honapig elő kell fiizetni?

Jól értem?

2022. márc. 11. 22:44
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
Hát nemtom, amióta Ferenc pápa küldi mindig elmegy a mixem, Benedek pápa idején azért volt mit a tejbe aprítani XD
2022. márc. 12. 03:46
 2/9 anonim ***** válasza:
63%

Semennyire. Az ilyen naiv idiotakat keresik.

Leirjak a termsben hogy nem vallalnak felelosseget a tippekert igy kb mossak a kezuket ha bukoban leszel. Es a legnagyobb hazugsag hogy 600kt igernek. Megis mire igernek elore 600kt? Ha csak nincs idoutazo gepuk vagy nem kapnak infokat a jovobol ilyet nem lehet igerni.

2022. márc. 12. 07:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az 1.-vel egyetértek hogy nekem sincs fingom sem ki az a futball pápa. Én Orbánra gondoltam, hogy gondolsz a stadionok miatt.
2022. márc. 12. 07:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos valami kamu, ingyen penz nem letezik
2022. márc. 12. 07:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az összes sportfogadástippet áruló arc kókler szélhámos.

"4 honap alatt garantálnak 600e Ft nyeremény"

..és hány millió Ft veszteséget?

2022. márc. 12. 07:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Most már megnéztem magamnak, mert kiváncsivá tettél, a tények pedig a következők:

- a VIP csomag 4*180e=720e Ft, nem pedig a leírásban található 4*150e=600e FT, így alapból 120e Ft ráfizetésben vagy, tehát lényegében havi 30e Ft-ot máris legombolnak az emberről fixen, akár bejön a tippjük akár nem, elvégre SZERENCSEjáték.

- 20e*30=600e FT profitot ígérnek, amit részarányosan visszatérítenek a tagdíjból, ha mégsem jönne össze, viszont a feltett tétjeidet is bukod, tehát nem csak 120e FT lehet a veszteséged, és erre rá is vagy kényszerítve, mert csak akkor "garanciális", ha minden tippjüket megrakod.

Nagy lehúzás az egész.

2022. márc. 12. 08:20
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

"mert csak akkor "garanciális", ha minden tippjüket megrakod."

Nyilván hiszen fognak adni egy csomó bukó tippet is.

A profi sportfogadó is úgy profitál, hogy van egy csomó bukó szelvénye is, csak mondjuk végén több amivel nyer. Ezt a részét még meg lehet érteni, de nyilván ettől függetlenül semmi bizalmat nem szavaznék ennek az egésznek.

Ha ekkora hatalmas nagy tipsterek, akkor miért nem a saját szakállukra játszanak és abból élnek meg? Miért a tippjeiket árulják?

2022. márc. 12. 08:31
 8/9 anonim ***** válasza:
26%

Ne fizess ezért 180 ezret, én olcsóbban adok tippet.

Rakd meg 50 ezer forinttal a Bayernt, a Cityt, a Reált, Milánt kötésben, plusz én meglepetést érzek a a Honvéd és a Békéscsaba meccsen, arra is pakolj 50 ezret külön.

40 ezer forint lesz a tipp, paypalt privátban megírom hová utalhatsz. Nincs mit.

2022. márc. 12. 11:17
 9/9 anonim válasza:
Azért az nagyon komoly hogy 180 ezer forintot akarnak elkérni. Megnéztem már van 400ezres meg 1milliós csoport is, de az garanciális. Az vajon mit jelenthet? Elég nevetséges hogy 2023ban még itt tartunk hogy valaki még ilyenért akar fizetni egy nyílvánvalóan szélhámos csaló embernek.
2023. jan. 22. 07:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!