Deconline.hu vélemények?
Figyelt kérdés
Ismeritek az oldalt? Rendeltetek már róla? Vélemények, tapasztalatok?2022. márc. 10. 12:14
1/1 anonim válasza:
Kétszer küldtek nekem egy törött terméket, a négy termékből, amit megvettem, kettőt küldtek nekem, ami törött volt, az első visszaküldést elvégezték, időt szántak a küldésre, és meglepetésemre a legdrágább termék elromlott. Vagy a futár, vagy ők törték el a termékemet, és én vagyok az, akinek ki kell fizetnie a kárt. Nagyon könnyű megszabadulni a rossz vagy törött áruktól azáltal, hogy elküldi őket a vásárlóknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!