Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen másodállást vállaljak ?

Milyen másodállást vállaljak ?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szeretnék fő állásom mellett másodállást vállalni. 25f vagyok.

24/72-ben dolgozom, ami azt jelenti, hogy megyek reggel 6 tól másnap reggel 6ig, majd a következő 3 napot otthon vagyok, beleért napot is, amikor hazamegyek reggel.

Milyen állások vannak ?

2022. márc. 6. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Mihez értesz? Ez lenne a legfontosabb kérdés. Illetve milyen végzettséged van?
2022. márc. 6. 12:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Uhh akkor téged se érint jó a SZJA elengedés.

Foodpanda.

2022. márc. 6. 12:53
 3/5 A kérdező kommentje:

Rendőr vagyok :( Idén végzek egy szakmával, addig abba nem szeretnék dolgozni, mert csak fizetés nélkül lenne lehetőség.

Rugalmas állásra gondoltam, ahol meg lehet beszélni, hogy melyik napokon megyek.

Jogsim van b kat. B-vel vezethető kisbuszokat is vezetek.

Voltam gyár építkezésen segédmunkázni, de az nem az én világom.

Egyébként bármi érdekel, meghallgatok bármit, úgy is szelektálnom kell, mert nem minden másodállást engedélyeznek..

Nem tudom sajnos hogy kezdjek neki akár az érdeklődésnek sem, nem tudom, hogy működik. Bemegyek xy helyre és mondom, hogy haló másodállást keresek? :D

Vagy van esetleg valamilyen oldal, ahol lehet nézelődni ?

2022. márc. 6. 12:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát nem, pont kicsúsztam belőle.
2022. márc. 6. 12:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a helyedben fuvarozásba kezdenék. Jó ötlet lehet az ételfutárkodás is a már említett foodpandánál, vagy fuvarozócéghez is el tudsz menni szerintem.
2022. márc. 6. 15:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!