Hogy lett ilyen sok embernek 1 millió Ft feletti jövedelme hirtelen? Bárkivel beszélek megkeresnek ennyit simán, mindenhol ezt hallom.
Én sem értem, mit akarsz tudni?
Igen, van, aki ennyit keres. Akkor most jó?
"Bárkivel beszélek megkeresnek ennyit simán, mindenhol ezt hallom."
Engem még nem kérdeztél meg. :)
Éves szinten én is keresek efölött. De havi szinten már nem. Még a felét sem.
"Hogy lett ilyen sok embernek 1 millió Ft feletti jövedelme hirtelen? Bárkivel beszélek megkeresnek ennyit simán, mindenhol ezt hallom."
"Mo-n is nagyon könnyen meg lehet keresni, kamionsofőr, műkörmös, villanyszerelő. csak nem diplomás irodai munkákban kell gondolkodni"
Most akkor te "troll-e vagy"?
A saját kérdésedet válaszolod meg?
Vagy másik fiókodról akartál magadnak kommentelgetni, csak elfelejtetted melyikkel vagy bejelentkezve?
Sokkal többet is lehet, de ezek az emberek NEM ALKALMAZOTTAK :)
Nekem is van 1 ismerősöm, aki havi nettó 4-5 milliót keres - megvesz egy lepukkant lakást mondjuk 22 millióért, felújítja 3 milliós anyagköltségen, aztán eladja 32 millióért... havi átlag 1 lakást elad, van forgópénze, és napi 12 órát dolgozik a lakáson (amúgy nem ért semmihez, mezőgazdasági érettségije van, van benne tűz, elszánt, egyedül csinálja a felújítást).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!