Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe tegyem a készpénzem?

Mibe tegyem a készpénzem?

Figyelt kérdés
Lakást vegyek? De mivan ha az oroszok miatt lemegy a lakás ár? Részvényt vegyek? Azok is esni fognak. Állampapír? Ilyen infláció mellett? Arany? Már most magas az árfolyama. Szerintetek?
2022. febr. 24. 09:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Fővárosi lakást vegyél.
2022. febr. 24. 09:53
 2/13 A kérdező kommentje:
Miskolcon élek
2022. febr. 24. 10:04
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
#2 És ez miért akadályoz meg, hogy Pesten vegyél lakást?
2022. febr. 24. 11:24
 4/13 A kérdező kommentje:
Mert messze van, nem járok Pesten. Ha vennék lakást akkor itt venném
2022. febr. 24. 14:43
 5/13 A kérdező kommentje:
Meg Pesten még jobban el vannak szállva az árak
2022. febr. 24. 14:47
 6/13 anonim ***** válasza:
27%

Ha lakást vennék akkor csakis Miskolcon vennék.(Bp-i vagyok)

Ott még van tér az emelkedésre.

2022. febr. 24. 15:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem tedd a zsebembe, köszi :)
2022. febr. 28. 13:26
 8/13 anonim ***** válasza:

Lakást vegyek? De mivan ha az oroszok miatt lemegy a lakás ár? - Akkor kell venni mikor olcsobb.

Részvényt vegyek? Azok is esni fognak. - Tenyleg ? Hat azt sem akkor kell venni mikor jo draga. Olyat kell keresni ami nagy pontenciallal ujra ertekes lessz a jovoben.

Állampapír? Ilyen infláció mellett? - Az inflacio csak lassul vagy gyorsul onmagaban. Ko kemeny beavatkozas kell (amire keves eselyt latok), vagy gazdasagi osszeomlas.

Arany? Már most magas az árfolyama. - Termeszetesen, sokan abba menekulnek mikor feluti fejet a panik. Ha lenyugszik akkor pedig sorban valnak meg tole.

Szerintetek? - Keress valamit aminek becslesed szerint a jovoben nagyobb lesz az erteke. Meg azt mondanam neked, hogy foldet venni sosem rossz dolog, bar ahogy a toked engedi, meg persze ahol tudsz venni.

A csunya igazsag az, hogy mikor kitor a panik/krizis akkor nehez jo megoldasokat talalni. Azt akkor bolcsebb keresni mikor minden jol megy, mert akkor lehet keszulni arra az idoszakra is mikor minden olyan lesz (vagy meg roszabb) mint most.

2022. márc. 1. 13:15
 9/13 anonim ***** válasza:
CHF
2022. márc. 11. 09:54
 10/13 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés.

Én tavaly szeptemberben lakást vásároltam Budapesten a Marina parton teljesen bútorozva, gépesítve.

1.1 millió volt négyzetméterre, amit kicsit drágállottam.

Kíváncsiságból decembertől nézegetem hébe-hóba a mostani lakáskínálatot ugyanabban a házban, 1.4 millió/nm alatt nincs eladó lakás, - még azok sem, amik nincsennek bútorozva.

Vagy a forint értéktelenedik (fél év alatt ennyit - ?!! ) ilyen mértékben, vagy ennyire népszerű lakópark.

Hozzáteszem valóban nagyon jó lakópark, kulturált (leginkább külföldi) szomszédok, teljesen korrekt, maximálisan segítőkész közös képviselet, alacsony rezsi, minőségi épület.

A maradék kp-ból most OTP részvényeket vettem, ami 1-2 éven belül valószínűleg megduplázódik.

2022. márc. 11. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!