Mibe érdemes havi 5-10.000ft tenni illetve 50.000ft egybe?
Generalit nem szünetem meg . Avval nincs semmi gond legjobb barátom kezeli.
Szerintem egyszerű a matek . Csak nem olvastad el amit írtam.Igazábol meg tudatos tervezéssel mindent meg lehet oldani. Nem kell felesleges dolgokat venni. Mint írtam a nettó bevételem mellett van maszekom is . Illetve a kaják nagy részét megtermelem. Ételre nem kell sokat költeni. Ház rezsi felesbe megy .Ruhára meg ilyenre ritkán kell költeni . Maszekból meg van minden ami autóra ,tankolás gyerekre kell.Ez bele sincs számolva a nettó 200.000ba. A 200ból amit írtam a hitelem 60.000,Generali 20.000,megtakarítási számla 10.000,kp amit félrevezető 10.000, rezsi 40.000,kaja kb.20.000 mivel se tojásra se tejre se húsra nem kell költenek,cigi 15000, egyéb háztartási kellékek 5000,egyéb költségekre marad 10.000 ez összesen 190.000ft és kb 5/10.000ft körül meg marad is. Fényt nem eszük mi felénk .
híres utolsó mondatok... legjobb barátom kezeli... :D
nem pénzben nincs barátság, írd be, mibe rángattak bele, garantálom hogy lehúzás
az meg, hogy annyit költesz cigire mint kajára no comment kategória
És mielőtt felmerűlne. Mivel van egy kis földem és ami plusz bevétel van az állatokból az vissza van forgatva takarmány stb. És így kijövök 0-ra vele. Egy kis leleményesség egy kis munka és lehet a kaján is úgy spórolni, hogy saját terméket egyél. Idén lesznek ültetve zöldség is ami még csökkenti a kiadásokat. Lehet kicsiben jól csinálni csak nagyon nagyon jól meg kell tervezni ,meg van vele munka is,de annyit kell vállalni amit tudsz.
Illetve mivel van cafeteria is így azt se számoltam be . Pl. Nyaralásra elég, nem flancolunk . Ruhák is meg vannak belőle illetve nagyszülők ,rokonok is mindig vesznek a gyereknek ruhákat stb. mint mindenhol.
Étterembe is járunk,szórakozni is . Igaz nem minden hétvégén. Cafeteriat is be lehet okosan osztani.
Boltokba, tankolasnal lehet kuponok gyűjteni stb.
Igazából leleményesnek kell lenni ,meg kell tervezni ,költségvetést kell vezetni.. Nekem meg van minden forintnak pontosan a helye.
Persze , majd ki derül 3 év múlva mit veszek ki belőle! Ha nem jön be mégsem akkor úgyis keresek mást. Nekem barátom mindent elmagyarázott anno , azóta informál ,rá tette kedvezmenyeit így nekem megfelelő ,ha valóban ki tudom venni azt amit ígért. Benne megbízom úgy hogy szerintem nem lesz csalódás.
Elhiszem,hogy van jobb azért erdeklodok milyen lehetőségek vannak a Tbsz tetszik. Kiprobálom kicsibe és, ha már látom akkor majd ,ha lejárt hitelem akkor azt teszem bele. Amit még kérdeztem ezt a kis összegen még állampapírt veszek. Köszönöm amúgy a segítséget!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!