Tartozik a csaj a "felfedezőjének"?
21.
Ez mekkora :D Az ilyen spontán poénok a legjobbak, tisztára, mint a görög mitológiában az a tény, hogy a két főisten remek házasságának első produktuma a háború és kvázi harag istene.
Béla tudom mindent elrontottam tul nagy àrat fizettem magamra hagytàl mindig mikor szükségem lett volna rád.nem segitettél munkàt keresni pedig tudtad hogy zsarolva vagyok sakkba voltam tartva..
Most meg a szürke halmazba kerültem a multam miatt..
Megint regisztràciot törlök és remélem nem jutok sokadjàra is vissza keresve mit üzensz vagy kinevetsz..miért nem lehetett élőbe kommunikàlni?
A szende szűz rossz lett "nem rossz fiu"rossz làny ..
Élj boldogan akivel vagy..remélem őt nem tesztelgeted..
Nekem nem a pénzed kellett amiről itt irogattok hanem hogy mikor féltem àtöleltél volna..
Vagy csak mondani vigyàzunk rád a tàvolból..vert volna inkàbb engem is agyon és akkor nem csinàltam volna ennyi hülyeséget az életben..
Miért mondta a cs meg k hogy tul jo vagy hozzàm-ezt én mondtam rolad hogy nem is illünk össze te tul jo vagy én meg egy szürke egér csak..
Inkább alszok egész nap ha nem melozok akkor nem fàj semmi..
Én csak féltettelek hogy téged ne bàntson mert nem csak engem fenyegetett..mondta ha lesz vkim letépi a fejét stb.
Rolad àlmodtam mindig etettél de rideg voltàl nem csillogott a szemed mint régen mert lenézel..ezért nem mentem többet mert nem ez voltàl aki lettél..
Akkor minek hagytad a fals jeleket?-a jelek neked szolnak ..
A barátnőmnek is jok a radarjai..
A baràtnőmnek segitek munkàt talàlni..
Melyiknek??miért velem játszottál mivel bàntottalak meg hogy igy utàlsz?
Végül is mindegy is..
Lélektárs..ha az lennél nem csináltad volna ezt velem.. ne izgulj már senkinek nem mondom el lindának se..tudod rola is azért tudtad amit mert olvastad a privàtjaink..
Jo a jelszom?még mindig az amit jelnek hagytàl az asztalodon..
Tudod volt a szegény barátom talán az szeretett a legjobban meg én is de én inkàbb baràtként..nem érdekelt milye van..max az hogy rendetlen gyűjtögető..de szegényen is boldog volt!!
Ha komoly lett volna a szàndékod nem épitkezel meg talomba raksz hanem megoldást kerestünk volna akàr egy albi.. jah hogy megvàrtad volna amig felnőnek a gyerekek..
Használd ki mondtàk a haverjaid neked..
De te nem vagy olyan..miért nem rugtál még egyet belém?
Talàn ha az maradsz akit megismertem nem a gazdag nagymenő aki csak dicsekszik akkor nem romlik igy minden el..miért nem vagy hétköznapi àtlagos ember mint akkor?!
És nem megyek el az esküvőtökre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!