Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tartozik a csaj a "felfedezőjé...

Tartozik a csaj a "felfedezőjének"?

Figyelt kérdés
Tehát adott egy eredetileg átlagos lány aki csak annyiszor szexelt "középnagymenő arcokkal" amennyi a fiatal nő mivoltából eredően alanyi jogon járt neki. Majd jön egy srác aki felméri hogy "ennyit változtass a frizurádon ennyit a ruházkodási stíluson... kicsit amúgy sminkelj hogy... és tökre hasonlítasz xy celebre pláne ha közösségi oldalon felhívod a figyelmet erre egy jól megszerkesztett posttal" szóval igaza lett a tanácsadónak mert egy közismert nemzetközi celeb 2.0-t hozott ki a lányból akit már donok is környékeznek szép számmal. Jár valami annak akinek köszönhetően magasabb polcon lévők közül és gyakrabban válogathat a lány?

2022. febr. 17. 17:00
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
100%
Ha térítést várt a tanácsadó szolgáltatásaiért, akkor nem ártott volna előre kiszámlázni óradíjban. Ellenkező esetben mégis miről beszélünk, mi járna neki?
2022. febr. 17. 17:40
 12/31 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem a középnagymenő felfedező alanyi jogon tartozik a tanácsadónak magas polcokkal, donokkal és frizurákkal.
2022. febr. 17. 17:44
 13/31 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem hogy írtam volna azt hogy akármelyik szereplője lennék a történetnek
2022. febr. 17. 17:49
 14/31 anonim ***** válasza:
7%
Majd válás után, 35-40 felett, adhatunk valamit a fiatal, jópasiknak, akik most èrdeklődnek utánunk, miközben le sem cartak minket amìg mi is fiatalok voltunk.
2022. febr. 17. 17:52
 15/31 anonim ***** válasza:
11%
Na, megjöttek az elvált anyucikák
2022. febr. 17. 17:56
 16/31 anonim ***** válasza:
73%
Èn házas vagyok, utolsó...
2022. febr. 17. 17:58
 17/31 anonim ***** válasza:
96%
#14: akkor meg hogy jut ilyen hülyeség az eszedbe?
2022. febr. 17. 17:58
 18/31 anonim ***** válasza:
67%

Jaj hagyd már, agyadra ment a Pygmalion? :D Nagyon életszerű hogy egy pasas kupál ki egy nőt, amikor közötök nincs a jóízléshez nemhogy a női stílussal, hanem a sajátotokkal kapcsolatban sem, a fordítottja gyakoribb, hogy a nő rázza gatyába az ízléstelenül öltözködő pasiját, még csak stylistnak se kell lennie hozzá. Én egyébként az vagyok, és stílustanácsadó (ez a kettő nem ugyanaz). Ami jár nekem az a pénzem a szolgáltatásért, illetve egy köszi, meg az öröm ha látok embereket akik ettől sikeresebbek lesznek.

Ismerősök, barátok se tartoznak ezért semmivel, de majd szólok a pasim haverjainak hogy örök hozsannázással, rabszolgasággal és szexszel tartoznak nekem :D

Ez nem Magyarország, itt alapvetően jól öltözködnek az emberek, inkább csak járatlan utak felfedezéséért jönnek. Nagy kedvenceim a férfiak, akik nyitottak mindenre, a színtípusuk megállapítása után boldogan vetik bele magukat az addig nem hordott színeik világába. A páromon nem volt csiszolnivaló, mégis kapott az alkalmon és rengeteg olyan színt és kombinációt hord amiket előtte nem. A kérdésedből kiindulva örökre adósom marad 🤦

Már csak azért sem hiszem el a sztorid, mert szintekről és polcokról beszélsz, incel alert 🤡

2022. febr. 17. 17:59
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
Talán azèrt, mert vannak velem egykorú fèrfi/női ismerőseim. Sőt, csak ilyenek vannak.
2022. febr. 17. 18:01
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly, hogy ez a legalja suttyóság az Üzlet és pénzügyekbe lett átrakva? 😂😂
2022. febr. 17. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!