Tartozik a csaj a "felfedezőjének"?
Jaj hagyd már, agyadra ment a Pygmalion? :D Nagyon életszerű hogy egy pasas kupál ki egy nőt, amikor közötök nincs a jóízléshez nemhogy a női stílussal, hanem a sajátotokkal kapcsolatban sem, a fordítottja gyakoribb, hogy a nő rázza gatyába az ízléstelenül öltözködő pasiját, még csak stylistnak se kell lennie hozzá. Én egyébként az vagyok, és stílustanácsadó (ez a kettő nem ugyanaz). Ami jár nekem az a pénzem a szolgáltatásért, illetve egy köszi, meg az öröm ha látok embereket akik ettől sikeresebbek lesznek.
Ismerősök, barátok se tartoznak ezért semmivel, de majd szólok a pasim haverjainak hogy örök hozsannázással, rabszolgasággal és szexszel tartoznak nekem :D
Ez nem Magyarország, itt alapvetően jól öltözködnek az emberek, inkább csak járatlan utak felfedezéséért jönnek. Nagy kedvenceim a férfiak, akik nyitottak mindenre, a színtípusuk megállapítása után boldogan vetik bele magukat az addig nem hordott színeik világába. A páromon nem volt csiszolnivaló, mégis kapott az alkalmon és rengeteg olyan színt és kombinációt hord amiket előtte nem. A kérdésedből kiindulva örökre adósom marad 🤦
Már csak azért sem hiszem el a sztorid, mert szintekről és polcokról beszélsz, incel alert 🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!