Ha lenne 1 milliód, mibe fektetnéd? Vagy hol érdemes lekötni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 15:34
1/8 anonim válasza:
hát a közoktatás fontos lenne, hogy az olyan éretlenek, mint te ne ismételjenek meg egy kérdést 666szor, hanem elolvassák a korábbi bejegyzéseket.
2/8 anonim válasza:
Hát ebben bizony én is egyetértek.
3/8 A kérdező kommentje:
Hát köszi az értelmes választ.Borzasztóan hasznos volt.Nem szoktam ebben a kategóriában nézelődni.Arra lettem volna kíváncsi,hogy most van -e olyan bank ahol esetleg magasabb a kamat.És érdemes-e lekötni,vagy jobb ha befekteti az ember valamibe.Most kaptam a pénzt,és nem akarom elkölteni,hanem lekötném,hogy kamatozzon.Aki ilyen válaszokat ad az kérem inkább ne írjon.Köszönöm
2010. szept. 11. 22:31
4/8 anonim válasza:
Szia!
Én független alkusz vagyok, és nagyon szívesen segítek Neked abban, hogy a te esetedben hol van a legjobb helye a pénzednek! :)
5/8 A kérdező kommentje:
Szia,utolsó.Érdekelne az ötleted.Nagyjából felvázolnád miről van szó?
2010. szept. 15. 18:12
6/8 anonim válasza:
Én olyan programokat néznék meg, amik hosszútávúak, nem kockázatosak (nem tőzsdés befektetések), ill. adó, és illetékmentes kifizetésűek lejáratkor, stb...! Hogy mik a + egyéni elvárásaid még egy befektetéssel kapcsolatban azok alapján mondanék konkrét megtakarítási-befektetési lehetőségeket. De azt ne itt, írásban, ez így egy kicsit hosszú lenne, meg nem is biztos, hogy minden dolgod mindenkire tartozik, aki ezt az oldalt nézegeti...
7/8 anonim válasza:
Utolsó válaszadó vagyok. Annyit tennék még hozzá, hogy amennyiben küldesz priviben egyéb elvárásokat a befektetéssel kapcsolatban, úgy közelebb jutunk a Neked megfelelő módozat megtalálásában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!