Majuss_peace kérdése:
Honnan tudom kideríteni a NewYorker HR osztályának az emailjét?
Figyelt kérdés
Kiléptem és szeretnék egy emailt küldeni nekik de sehol se találom.2022. febr. 16. 00:39
1/1 anonim válasza:
Európában paranoiásan kényesek a cégek arra, hogy ne lehessen őket elérni máshol, csak a kapcsolati űrlapon, vagy a központi info címen.
Átfutottam neked a LinkedIn-t is, de ott is, a NewYorker összes HR-el kapcsolatban lévő személynek az adatai (még a nevük is), csak akkor látható, ha már korábban kapcsolatba léptetek.
Ha kaptál korábban tőlük e-mailt (pl. belépési adatlap, szerződés minta, interjú időpont, stb miatt), akkor arra tudsz küldeni. Ha az nem megfelelő, akkor az első mondatomban említett két úton kívül nincs más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!