Szemtelen dolog nem fizetni az ügyvédnek?
Volt egy büntetőperem, sokat fizettem neki, volt, hogy drága piát vittem neki ajándékba abban az ügyben és kaptam 6 hó felfüggesztettet 1 évre.
Tavaly megint csináltam egy hülyeséget, bevarrtak előzetesbe és megkeresett a bv-ben ugyanaz az ügyvéd mert megtudta, hogy bent vagyok. Kérdezte, akarom-e, hogy ő legyen ebben az ügyben is a meghatalmazott védőm, feleltem igen, de nem tudok most fizetni. Azt mondta, hogy nem sokáig leszek előzetesben, mert piti ügy. Ha kimegyek majd fizetek neki. Aztán mondott olyat, hogy ezért nem kér pénzt inkább. Meggyorsította az ügyet és már idén jan.13-án szabadlábra helyeztek, ekkor felhívott telefonon, hogy menjek be az irodába hozzá. Bementem és közölte, hogy 500 ezer forint lenne. Ráhagytam, hogy jó, azt mondta, hogy jövőhéten menjek be és vigyem a pénzt, mert ő ezt megérdemli.
Itthon viszont anyukámmal azt beszéltük, hogy nincs is rá keret, meg említett olyat egyszer, hogy nem kér pénzt. Na ezzel élünk. Mikor nem jelentem meg a megadott időben amikor várt, utána bombázott telefonon, meg anyukámat is, de nem vettük fel. Írtam neki, hogy ne hívjon engem se, anyát se, mondott olyat, hogy nem kér pénzt. És írtam, hogy nem lát többet engem. Csak hívott még par napig, de nem vettük fel. Egy jó ideje nem hív.
Szemtelen vagyok az ügyvéddel vagy, ha egyszer kiejtett olyat, hogy nem kér pénzt, azon kaptam és azt fenntartom?
Azért nem akarok elmenni hozzá, mert amúgy egy idegbeteg.
Majd legközelebb rád rohad a műanyag lakat is, mert senki sem fogja elvallalni a vedelmedet.
Szted ennek a huzasnak nem megy híre? 🤔
Ha kapsz kirendelt ügyvédet, az se fog rendesen foglalkozni veled...
Ennyire nem egyértelmű azért. Van itt egy nagy adag kamuzas is... 😃
"Azt mondta, hogy nem sokáig leszek előzetesben, mert piti ügy. Ha kimegyek majd fizetek neki. Aztán mondott olyat, hogy ezért nem kér pénzt inkább."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!