Kideríthető valaki bankszámla száma a paypal email címe alapján?
Figyelt kérdés
Sajnos gyorsan döntöttem és átvertek 15 ezer forinttal. Egy ruhát rendeltem egy Instagram oldaltól és azt írták, hogy csak előre utalással lehet fizetni,paypalon keresztül.
Elküldtem tehát paypalon az összeget a megadott e mail címre de azóta nem jelentkezik az oldal (visszavonta az üzeneteit amit írt és letiltott) . Valahogy kilehet nyomozni paypal alapján a rendes banki számlaszámát? Ha a rendőrséghez fordulok ilyennel akkor tudnak mit kezdeni ezzel? Van jogosultságuk paypalon belül nyomozni, hogy ki az illető?
2022. febr. 4. 21:33
1/4 anonim válasza:
15e ft miatt nem fog nyomozni a rendőrseg...
Nem tudsz chargeback-et kérni?
2/4 anonim válasza:
Jelezd a Paypalnak, írd le részletesen a problémád, a közbenjárásukkal nagy eséllyel visszakapod a pénzed.
3/4 anonim válasza:
Vagy ha a paypal nem tud segíteni mert elkövetted azt a hibát, hogy 'szolgáltatások' helyett a 'család/barát' opcióval fizettél, akkor a bankodon keresztül még mindig tudsz chargebacket indítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!