Kérhetem a fizetésemet Revolutra?
Figyelt kérdés
Munkavállaló lapon csak arra van hely a kitöltésnél, hogy megadjam a bankszámlaszámom, viszont ugye Revolutnál kell hozzá a közleménybe a kód amivel az én Revolut számlámra elküldik.
Ez megoldható máshogyan vagy mindenképpen itthoni bankszámlára kell kérnem a fizetésemet?
2022. febr. 3. 23:33
2/8 anonim válasza:
Wise-nál van privát bankszámlád, arra kérheted.
3/8 anonim válasza:
Nem. Adsz egy számlaszámot, arra utalja a munkáltató a bért, a közleménybe pedig leírja hogy x havi bér. Mást nem fog beírni a közleménybe.
4/8 anonim válasza:
Nézzétek utána kicsit jobban. Kérheted rá...
Nem egy barátom kérte rá
5/8 anonim válasza:
4es vagyok.
Annyival kiegészíteném, hogy az utalási költséget a munkavállalóra lehet terhelni, amennyiben az külföldi számlára kéri az összeget. Viszont, mivel egyelőre csak nemzetközi utalással lehet fizetni, ennek a a költsége (nyilván nem számottevő, de akkor is) levonhato a bérből.
6/8 anonim válasza:
Kérni bármit lehet. Legfeljebb nem kapod meg.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen 4-es!
6-os te meg nagyon jópofa vagy, pathetic xd
2022. febr. 10. 07:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!