Hogyan osszam be a fizetésemet? Bajban vagyok.
Nettó 310 ezret keresek. A lakhatás a rezsivel együtt 150 ezer, a bérletem 9500 (Bp.), emellett szedek egy havi 8 ezer forintos gyógyszert. A telefon és a net összesen 7500, az OKJ-s suli kerekítve 30 ezer. Konkrétan hó végére nincs egy fityingem sem :( Nagyon szégyellem, mert látom itt a kérdéseket, hogy van aki jóval kevesebből él, én meg nem tudom beosztani :( Mit tegyek, kinek milyen spórolási tippek váltak be?
Előre is köszönöm!
Vagyis 105.000Ft-ból gazdálkodsz, az valóban nem túl sok ha abból kell fizetned az élelmiszert, ruházkodást stb stb stb.
Szégyelni nem kell. Amin spórolni lehet az a 150eFt-os albérlet bár az sem tűnik nagyon magasnak. Esetleg össze lehet cuccolni valakivel ha ez opció.
150.000.-
9.500.-
8.000,-
30.000,-
az: 197.500.-
Marad 112.50.-Ft-od.
Gondolom, nem veszel minden hónapban ruhákat.
Hogyan étkezel?
Milyen piperéket használsz?
Mennyit fordítasz művelődésre, szórakozásra?
Én havi 206.000.Ft-ból élek, magas közös költség+rezsi, gyógyszerek, öltözködés, élelem, mégis tudok fizetni OTP lakáselőtakarékosságit, havi 20 ezret.
"Marad 112.50.-Ft-od."
Nem, 105eFt-ja marad a kérdezőnek, csak elszámoltad.
Nem tudom hol laktok ahol a lakhatás fele 150eFt, de mondjuk havi 300-at elpattintani a lakásra az elég sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!