Ha a fizetésemen letiltás van, melyik bérem a nettó bér?
Figyelt kérdés
Bölcsődei térítéshez kell a jövedelemigazolást kitölteni, a fizetésemen sajnos letiltás van, a nettó bér a letiltással csökkentett összeg vagy azt nem kell levonni?2016. okt. 5. 13:00
1/5 A kérdező kommentje:
Illetve ugye még mikor kitöltöm, nem dolgozom, hanem otthon vagyok gyeden, akkor még a fizetésem nem is számít? ezt el is felejtettem kérdezni :(
2016. okt. 5. 13:02
2/5 anonim válasza:
Mivel a letiltást a munkáltató vonja, és azt te meg sem kapod, így az azzal csökkentett nettót kell beírni.
A térítéshez meg a béred is kell majd, mert annyiból fogtok élni, amikor bölcsis lesz a gyerek.
3/5 anonim válasza:
A letiltásmentes nettó béred a nettó béred. Eszedbe ne jusson levonni.
Ennyi erővel levonhatom a hiteltörlesztésem is.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen én is ezért gondoltam, hogy nem kell levonni, mert igazából ez egy törlesztőrészlet, ha úgyvesszük...
2016. okt. 5. 13:32
5/5 anonim válasza:
Igen, a letiltás nélküli összeg a nettó béred.
De ez szerepel is a fizetési papírodon, hogy nettó bér.
A kifizetendő összeg meg a letiltás miatt kevesebb, de nem az a nettó béred!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!