Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki járt már igy? A teszves...

Valaki járt már igy? A teszvesz.hu ra be regisztrált és licitált vagy tett fel valamilyen árut eladni? és ha igen kapott csekket 4800 ft osat . és kifizette?

Figyelt kérdés
mert én kaptam és most követelik a pénzt hogy fizessem be de miért is? mikor csak egy árut raktam fel és enyi és nemvolt az kiirva hogy 4800 ft ott kell fizesek még nem is használtam extra szolgáltatásokat mint a villámár vagy ilyenek semmi
2010. szept. 9. 21:56
 1/4 Biggus Dickus ***** válasza:
Ez feltehetőleg már pótdíj, mert nem fizetted ki időben a listázás, eladás után járó díjat.
2010. szept. 9. 22:17
 2/4 A kérdező kommentje:
EZ NEM PÓT DIJ MERT EGYBŐL ILYEN CSEKKET KÜLDTEK és nemis gondoltam volna hogy kapok mert nemis volt feltüntetve meg emailt se küldtek semmit szóval kész örület és ha fizetnem is kellene akkor legfeljebb 1000 ft ott nem 4800 at.szerintem ez teljesen lehuzás megpróbálják az embert lehúzni már akit tudnak.mert én a seemmiért nemfogok fizetni a biztos
2010. szept. 9. 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:

A listázási díjon kívül ezt is ki kell fizetned, ha sikeres az eladás:

Végső ár, 1 db termék

Jutalék összege

3000 Ft-ig A végső ár 4%-a

3001 Ft - 60 000 Ft 120 Ft + a 3000 Ft-on felüli rész 3%-a

60 001 Ft - 300 000 Ft 1830 Ft + a 60 000 Ft-on felüli rész 1,5%-a

300 000 Ft felett 5430 Ft + a 300 000 Ft-on felüli rész 0,5%-a

Ha elolvastad volna a felhasználási feltételeket és a szabályzatot mielőtt eladásba kezdesz, akkor most nem lenne ilyen gond. Egyébként ha nem fizeted ki, akkor egy darabig küldik a leveleket, aztán átadják behajtáskezelő cégnek, akik még rátesznek egy nagy csomó jutalékot és büntetőkamatot. Ha még nekik sem fizeted ki, az akkor már több tízezer Ft összegű számlát, akkor bíróságra mennek. Mivel a regisztrációkor elfogadtad a felhasználási alapelveket, így nyert ügyük van és a bíróság fogja rajtad behajtani a számlát, a perköltséget és a díjhátralékokat akár végrehajtó, akár fizetésletiltás formájában.

2010. szept. 10. 07:03
 4/4 anonim ***** válasza:
a számlát e.mailben kapod, ill a saját oldaladon...amit kaptál az már a behajtócégtől van, mert nem fizettél és természetesen a kb 3000 Ft behajtási díj is benne van...máskor el kéne olvasni a felhasználási feltételeket ;) most meg illene fizetni, mert kamatozik
2010. szept. 10. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!