Melyik kiskereskedelmi üzlethálózatban vannak a legjobb minőségi élelmiszerek? (az árat most ne nézzük)
Én azt tapasztalom, hogy a húsnak és a zöldségnek már nincsen meg az az ízvilága, zamata íz fokozók nélkül.
Lassan kiszokok a piacra.
Megj.
Zöldségben nincs íz fokozó, de továbbra is fenntartom, hogy nem olyan az íze, mint 20 évvel ezelőtt vagy mint, ami a mamámnál terem.
#2 mert agyon van permetezve mindenfélével meg műtrágyázva.
A nagyinál meg némi tyúkszarral és kémia nélkül terem, persze fele annyit, meg fele akkorát, de ízben és minőségben verhetetlen.
Hogy lesz jó minőségű egy étel ?
Visszahívnak egy tejet bemondja a rádió és a lista szerint Aldi, Lidl, coop Auchan mindenhol ugyanaz kapható csak más néven kb 8 nevet sorol fel.
Jobb logo van a dobozon attól jobb ?
Ha valaki leírja hogy mi a minosegbeli eltérés definíciója örülnék :)
#4
Ilyennel élelmiszeriparban találkoztam konzerveknél. A félkész termék (azaz címkézetlen konzerv) teljesen ugyanaz volt mindkét terméknél. Mégis a gyártó saját márkás konzerve került 400 forintba, a Tesconak címkézett pedig 200 forintba. Mindkettőbe teljesen ugyanaz az ennivaló került pedig.
Ki érti ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!