Melyik kripto oldal a legjobb számomra?
Nem tervezek naponta tradelgetni, inkább ilyen hobbi és szórakozás pl. most lent van kb az egész piac és gondoltam belekezdek mert érdekel és érdekel a téma, abszolút kis téttel először csak ki akarom próbálni és ha vesztek se fog meghatni annyira.
Számomra az a fontos, hogy kártyával fizetek fel ugye és az ne legyen drága, ne legyen havi költség vagy bármi olyan ami vinné a pénzt ha nem csinálok semmit.
Néztem a Binance-t mert az a leghíresebb kb. sokan mondják, hogy jó, van még a KuCoin elvileg kisebb dolgokra az se tűnik rossznak de nem tudom a befizetés kiutalás melyik oldalon a legjobb. Mármint nyilván attól, hogy nem havi rendszerességgel veszek ki és teszek be szeretném ennek ellenére is a legoptimálisabbat és legbiztonságosabbat megtalálni. Sokan több oldalon is vannak egyszerre mert elvileg minden oldal másban jó viszont nem akarom ennyire komolyan venni és túlkomplikálni. Szimpla hobbi lenne de azért mégis tudatosan. Hátha megtetszik vagy bejön és akkor nem akarok emiatt költözni meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!