Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik kripto oldal a legjobb...

Melyik kripto oldal a legjobb számomra?

Figyelt kérdés

Nem tervezek naponta tradelgetni, inkább ilyen hobbi és szórakozás pl. most lent van kb az egész piac és gondoltam belekezdek mert érdekel és érdekel a téma, abszolút kis téttel először csak ki akarom próbálni és ha vesztek se fog meghatni annyira.

Számomra az a fontos, hogy kártyával fizetek fel ugye és az ne legyen drága, ne legyen havi költség vagy bármi olyan ami vinné a pénzt ha nem csinálok semmit.

Néztem a Binance-t mert az a leghíresebb kb. sokan mondják, hogy jó, van még a KuCoin elvileg kisebb dolgokra az se tűnik rossznak de nem tudom a befizetés kiutalás melyik oldalon a legjobb. Mármint nyilván attól, hogy nem havi rendszerességgel veszek ki és teszek be szeretném ennek ellenére is a legoptimálisabbat és legbiztonságosabbat megtalálni. Sokan több oldalon is vannak egyszerre mert elvileg minden oldal másban jó viszont nem akarom ennyire komolyan venni és túlkomplikálni. Szimpla hobbi lenne de azért mégis tudatosan. Hátha megtetszik vagy bejön és akkor nem akarok emiatt költözni meg ilyenek.

2022. jan. 17. 10:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Számomra Coinbase Pro, a Binance egy trágya(szubjektív). De nem értem miért nem inkább SEPA utalást csinálsz, úgy gyakorlatilag minden oldalon 0 fee van. Ha kártyával vásárolsz a gatyád rámegy a jutalékra amit kifizetsz.
2022. jan. 17. 21:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Igaziból nem tudom mit takar ez a SEPA utalás vagy hogyan kell... 2 opciót láttam csak, hogy egy másik kripto pénztárcából (oldalról) töltenek fel vagy kártyáról.
2022. jan. 19. 22:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Deviza utalás a banki oldaladról(pl otp direkt) külföldi számlaszámra. Megadják a címet, IBAN-t, SWIFT kódot, neked csak ki kell másolni és utalni. 1-3 munkanap a teljesítési idő, viszont abszolút 0% fee. Az elutalt összegnek megfelelő Fiat pénzt, tehát eurót vagy dollárt kapsz a kripto tárcádba, amit arra a kriptora költesz amire akarod. Amiket te említettél az a kártyás vásárlás--> ott például 5 euró vásárlásánál 0.99 a fee, ami azért húzós. A másik pedig a peer to peer.
2022. jan. 20. 18:58
 4/4 anonim ***** válasza:
A SEPA rendszerrel csak Eurót lehet utalni, arra találták ki (Single Euro Payments Area).
2023. febr. 21. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!