Mi a véleményetek a kriptovalutákról? Fektetnétek bele pénzt?
Figyelt kérdés
Én konkrétan pénz nélkül szálltam most be, mert iszonyat megtetszett a dolog, folyószámlám - ban van jelenleg, de 300 ezer forintot fektettem kriptovalutákba folyószámlahitelből, én nagyon hiszek benne.2022. jan. 23. 09:25
1/9 anonim válasza:
Én meg a házra rakattam jelzálogot, és nyomtam be mindent kriptóba.
2/9 A kérdező kommentje:
Én sem hiszek a fiat pénz ben már.
Csak a kereskedés, hosszú távu hold pörög előttem, csak így pénz nélkül nehéz, hitelt meg nem szeretnék felvenni egyelőre, elég ha a folyószámlám 0 és minusz 500 között van.
Ha több lenne én is tolnám bele, Fantom, Matic, Kadena, stb
2022. jan. 23. 09:49
3/9 anonim válasza:
Hitelből kriptovaluta.
Valsueg egy rohadó krumpli élesebb nálad! Neharagudjálmármeg
4/9 A kérdező kommentje:
jol van az 2-3 év lehet 1000 szeres hasznok bejönnek aztán suhanok Ibizán a naplementébe.
Így se úgy sincs pénz hát hadd szóljon! én azt mondom
2022. jan. 23. 12:08
5/9 anonim válasza:
Ird be hogy hitelre bitcoint? Ott van a kerdesem... Olvasgasd el a commenteket. Meglatod hogy itt mennyire ertenek a dolgokhoz a megmondoemberek...
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
Elolvastam, respect!
Most is érdemes lenne így csinálni, az éven min 50 ezerre fel fog menni a BTC.
2022. jan. 23. 15:14
9/9 anonim válasza:
A Binance alapítója is így csinálta, neki végülis bejött 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!