Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kriptovalutákból meg lehet...

Kriptovalutákból meg lehet még gazdagodni? Milyen coint lehet érdemes venni ami most olcsó, de később sokat érhet?

Figyelt kérdés
Mint amikor alig ért valamit a bitcoin de volt aki vett sokat és az most gazdag. Tudom nem lehet előre meghatározni, de szerinted mi az az altcoin ami egyszer sokat érhet?

2021. dec. 19. 19:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%
Bitcoin, csak a btc ami biztos hosszu tavon
2021. dec. 19. 20:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Pont ahogy akkor amikor btc-t lehetett venni gombokért, nem tudta senki biztosra hogy ez ekkorát fog robbanni, úgy nem tudja most sem senki hogy mi lesz a következő nagy befutó. Max spekulál és reménykedik.
2021. dec. 19. 20:16
 3/11 A kérdező kommentje:
2. Voltak akik tudták. Mert aki akkor bevásárolt belőle 20 ezer darabot meg ilyenek az nem volt véletlen. Voltak akik tudták, csak nagyon kevesen, azt hogy honnan azt ne kérdezd. De ez egy másik téma én nem jóslást kértem hanem hogy ki mire tippel.
2021. dec. 19. 21:27
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

Senki sem tudta. De volt akinek belefert a kockázat.

Ma ez pláne sokkal rizikosabb, mivel úton utfelen naponta új coin van. 99.9% megy majd a süllyesztőbe.

2021. dec. 20. 07:32
 5/11 A kérdező kommentje:
De tudták, de én ezen nem fogok vitatkozni. Annyi hogy senki nem fog bányászni több ezer értéktelen szart hogy még a számla is több legyen, ha nem tudja hogy az értékes lesz. Vagy vásárolni. Még hülyeségből elhiszem hogy bányásznak valamennyit, de nem több ezret.
2021. dec. 20. 08:03
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudták, viszont nem is volt 2000 másik coin fajta, ami megnehezítette a választást.
2021. dec. 20. 08:06
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

Jó, akkor fogadjuk el hogy a kérdező meg van győződve róla hogy voltak akik tudták.

De kérdező, akkor te meg fogadd el azt, hogy egyszerű kis földi halandó mint te, soha nem fog tudni előre ilyenekről, és aki a feltételezéseid szerint tud előre ilyenről, az nem fogja elmondani neked. Ennyi.

2021. dec. 20. 08:12
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudták, csak volt annyi pénzük, amiből ennyit mertek kockáztatni
2021. dec. 20. 09:29
 9/11 anonim ***** válasza:
50%

"De tudták, de én ezen nem fogok vitatkozni... ...hülyeségből elhiszem hogy bányásznak valamennyit, de nem több ezret...

Öcsi, ha nem vagy képben egyáltalán, nem kéne ilyen fellengzősen ragaszkodni azokhoz a szamárságokhoz, amikről beszélsz. Méghogy te nem fogsz ezen vitatkozni. Hát persze, ne vitatkozz. Fogalmad sincs miről beszélsz! De legalább a történetével ismerkednél meg annak a dolognak, amiről ilyen megfellebbezhetetlen módon nyilatkozgatsz, mielőtt vihart kavarsz a biliben...

[link]

2021. dec. 21. 23:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha tudnánk a kérdéseidre a pontos választ, akkor minden befektető csak kriptókkal foglalkozna.
2022. jan. 26. 14:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!