Észrevetted te is, hogy a polcok félig üresen állnak a boltokban?
Figyelt kérdés
Decathlon, Tesco Express, Auchan. Ezeken a helyeken voltam a hétvégén, és alig volt árú a polcokon. Olyan érzésem volt mint ha Romániában lennék a 80-as években.2022. jan. 16. 14:43
2/9 anonim válasza:
Én egyaltalan nem ezt látom...
D-ban pont nem jártam, de a hipereknel nincsenek üres polcok
3/9 anonim válasza:
A teszkóban láttam. Egyrészt jó részét le is választották nálunk (Zeg), van, ahol táncolni lehet a polcok között, és bizony vannak szinte üres polcok.
4/9 anonim válasza:
Lidl-ben pár napja rengeteg üres polcot láttam. Ilyet még soha nem tapasztaltam náluk.
5/9 anonim válasza:
4: hol???
Nálunk (XXII.ker) nemhogy tömve vannak apolcok, de még a polcok közt is tele van raklappal, áruval, folyamatosan pakolják kifelé...
6/9 anonim válasza:
5
Heves megye.
Lehet, hogy az ünnepek miatt voltak fennakadások, és most töltik fel az üzleteket.
8/9 anonim válasza:
Borsod, a Lidl kiírta, hogy szállítási probléma miatt ez vagy az nem elérhető. A többi is gyér volt. Az árakat hetente emelik!!! A Tescoban azt hittük be fog zárni. Üres volt.
9/9 anonim válasza:
Vagy direkt romba döntik a gazdaságot, vagy az emberek spájzolnak háborútól rettegve
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!